white lips, pale face

Jag är verkligen super dålig på att uppdatera bloggen, har många läsare, sidvisningar och när jag inte bloggar är det många som klagar, men ni kommenterar inte? jag vet att ni skulle kunna slänga in en kommentar då och då, känns bara så tråkigt att blogga och inte få något i gensvar(heter de ens så?)? så vill ni att jag ska fortsätta och uppdatera mer och oftare så får ni helt enkelt bli bättre på att kommentera.
vad det gäller den här "30 dagar" så kommer jag att fortsätta från dag 4 imorgon i och med att jag verkligen inte orkat på länge nu.
puss på er!

Dag 3, någon jag vill träffa just nu

Många av er kommer nog att tänka "självklart" när ni läser det här. Men jag skulle faktiskt vilja träffa Robin, min pojkvän. Det var riktigt länge sen vi verkligen pratade "på riktigt", och det behöver jag verkligen just nu, behöver verkligen prata med honom. Men vi har ju skolan nu, med massa prov, båda har sina kompisar, träningar osv och det krockar en del. Så när vi träffas brukar det bara vara en snabbis eller om någon kommer på kvällen sover över och sen åker tidigt på morgonen. Sen är det ju såklart för att jag älskar att vara med honom, blir lixom alltid glad!

älskar dig min fina pojkvän!


take me by the hand

var i skolan idag som vanligt, hade engelska kp på morgonen och var ledig sen hela dagen. drog ut med några kompisar och åkte moppe på lunchen, några hade aldrig kört förrut, men det gick bra! efter skolan följde linda med hem, vi käkade och sen skjutsade jag henna till hennes sång. Sjöng faktiskt för samma sånglärare som linda har när jag var mindre, och hon kom otroligt nog ihog mig!

Släppte sen av Linda hemma sen och sen åkte jag med mamma till skhlm för att köpa shortsen med flaggan på som jag suktat efter länge nu.. men självklart så var dem slut! men tog de andra som jag ville ha som är trasiga och har hög midja sålänge så får jag beställa de med flaggan på senare. fick även hem mina lite längre shorts som jag beställde från hm idag!

just nu sitter jag och pluggar inför nationellaproven i fysik.. kom även på nu att jag har muntliga i spanska snart.. ska kanske kolla lite på det också? hatar verkligen när det är såhär mycket plugg och massa prov hela tiden!


Dag 2, mina rädslor

jag är inte direkt rädd för något, tycker mer att saker är äckligt än att jag är rädd för dem. som t.ex småkryp, spindlar, tvestjärtar, kackerlackor, tusenfotingar, "långben" osv. det är så sjukt äckligt tycker jag, och jag klarar verkligen inte av att ta bort dem själv. senast idag fick jag be robin och robins mamma att ta bort en spindel som satt på toan.. usch det är verkligen något jag tycker är äckligt.

En annan sak är faktiskt fötter.. vet inte varför men jag gillar verkligen inte fötter. vissa har fina fötter, ja. men de som har alldeles för långa tånaglar - som e helt svarta under? varför?! klipp - ta bort det under naglarna - tvätta! -precis som med naglarna på fingrarna. och det är precis det jag inte gillar, ovårdade fötter! något jag inte heller gillar är när andra håller på med mina fötter, okej att "tåflörta" när man har skor, tofflor eller strumpor på sig, men inte barfota och verkligen inte att bli kittlad under fötterna eller att få fotmassage, det är verkligen hemskt!

Något jag blivit lite smårädd för endå på sistone, är faktiskt att hoppa, i och med att jag ramlade av och fick ligga fastspännd på akuten i flera timmar, och fick hjärnskakning och muskelskador. det har satt sig i mitt huvud, vilket gör att jag verkligen inte vill flyga av. det finns de hästar jag känner mig säkrare på än andra med det sitter endå alltid där i bakhuvudet. speciellt när jag för någon vecka sen fick just daytona på banhoppning/markarbete.. det resulterade faktiskt i att paulina fick hoppa upp en stund under lekitionen för att jag inte klarade av det, det blev för mycket när hästen var som den var den gången jag flög av och det var hinder som blev högre och högre och fler och fler. men jag har tävlat osv sen dess, och det går bara frammåt nu!
 lite bilder från senast när jag hoppade daytona.

it's to cold outside for angels to fly

Många pratar just nu om Ed Sheeran, och precis som de flesta så tycker även jag att han e grym! han gör riktigt bra, sköna låtar. kärlek till honom! - stor HISS!
slänger in "the A team", hans första singel.


breathing in snowflakes

har varit en sjukt jobbig dag idag, inget har gått direkt som jag vill och har bara varit allmänt irriterad på allt och alla? sov iallafall över hos älsklingen från igår till idag, pappa hämtade mig vid halv 12 för att vi skulle åka och hämta min nya säng. gick bra tills vi kom på att vi hade glömt att köpa till ben? åkte snabbt till ikea för att köpa ett par så att vi slapp ställa den på telefonkataloger eller något? typiskt mig att glömma något sånt iallafall..
åkte iallafall hem sen, städade, fotade den gamla sängen och skåpet som buren stog på förrut och la ut det på blocket så att vi förhoppningsvis ska få det sålt nu när de nya möblerna har kommit.
 gamla sängen!
http://www.blocket.se/stockholm/Mycket_fin_sang_och_forvaringsskap_tillsalu_39109373.htm?ma=1

sen kom robin en stund, då plockade vi ut moppen från garaget, satte på försäkringen så att jag kan börja åka med den från och med imorgon igen, skönt! robin fick även köra den en sväng för att se om den funkade som den skulle, vilket den gjorde efter ett tag, men till en början blev jag riktigt orolig för den gick inte igång? men tillslut gick den igång och då förklarade robin att det typ var för mycket gamal bensin i avgassystemet, vilket även gjorde så att den baktände när vi fick igång den ordentligt.. eller ja jag hoppade undan och skrek "den brinner, den brinner" för jag fattade ju inte vad som hände..?

sen gick vi in, beställde mat, blev sushi för min del. jag kan tycka att sushi är gott ibland, speciellt från ett ställe inne i stan! var verkligen sjukt sugen på sushi idag, men när jag fick den här sushin blev jag riktigt besviken.. det smakade typ inget, och det som väl smakade något smakade som ja.. jag vet inte vad.. sjukt äckligt, kändes som att jag typ var med i "fear factory" där man äter massa äckliga saker.. sjukt äcklig konsistens på allt och det smakade verkligen inte bra.. så det blev en macka för min del.. synd!


i och med att robin hade moppen så åkte han hem ganska tidigt, efter som att det är sjukt kallt på kvällarna.. satte mig då i min nya mysiga och nybäddade säng med lite choklad och ben&jerrys och kollade på ponnyakuten, sen slog jag på tvn och kollade på big brother, mys!
grattis till er som orkade läsa allt..!

Dag 1, en bild på mig + tio fakta

  1. Jag heter Elin.
  2. Jag är 16 år.
  3. Går i 9an, på kunskapsskolan i botkyrka.
  4. Har ett förhållande med världens finaste Robin!
  5. Jag älskar musik!
  6. På fritiden är jag i stallet och pysslar med sköthästen Conman, rider och är med kompisar.
  7. Är riktigt skoltrött, orkar inte med något alls som har med skolan att göra.. längtar verkligen inte till gymnasiet, hur kunde jag välja natur-natur-medicin..?
  8. Jag älskar choklad!
  9. Jag har två syskon, en bror och en syster. Men de är 38 och 33(?), och bor inte hemma.
  10. Jag har riktigt fina vänner som alltid ställer upp!






hold my hand just in case

har inte direkt gjort något speciellt idag, har inte mått så bra sen dansen igår.. ramlade och slog typ i huvudet? så har haft super ont i huvudet, mått illa och varit jätte yr osv sen igår. så idag har jag tagit det riktigt lungt, men skulle egentligen varit hemma idag men var tvungen att åka till skolan och jobba med vårat grupp projektarbete.. när jag kom hem så gick jag och la mig på en gång, käkade sen middag och kollade en stund på the voice.
just nu sitter jag och kollar på tv tillsammans med min fina pojkvän som kom till mig efter sin träning, mys!


30 dagar!

har helt enkelt inte haft tid och har inte orkat att blogga, det har ju snart endå gått en månad! tänkte iallafall börja lite smått igen, men bara när jag orkar i och med att det inte kommit ut en app för blogg.se på market så måste ju jämt ha tillgång till en data när jag ska blogga.. men tänkte iallafall göra som typ alla andra, och göra det här under 30 dagar så att ni får reda på lite mer om mig och även så att det kanske blir lite mer att läsa här!

För att underhålla er börjar jag med det här idag, en varje dag!
Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Någon jag skulle vilja byta utseende med
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - I min handväska..
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - 5 mål i livet
Dag 13 - Den viktigaste personen i mitt liv
Dag 14 - Mina favoritprogram
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Den gamlaste bilden du kan hitta och den nyaste på dig själv
Dag 16 - En bild som alltid får mig att le
Dag 17 - Något jag saknar
Dag 18 - De här får mig att gråta
Dag 19 - Något jag älskar
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Något som ändrat mig
Dag 22 -
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur min kontakt till familjen är
Dag 30 - En låt jag gillar