Namnsdag!

Satt precis och klickade hem nästan allt av det sista som vi ska ha till BellaDonna nu. Hoppas bara att allt passar nu! Blev bla 2 par senskydd, nya schabrak + lindor, ländtäcken osv. Jag kan inte förstå det, jag hämtar henne om 3 dagar! 3 dagar sen är hon min, måste vara världens gladaste!
Sen är det klart att det finns saker man alltid vill ha, kommer ni ihog mina två outfits jag la ut på bloggen  förrut? Det är det nästa som står på inköpslistan + plastrongen!
 
 
Det är typiskt när man kommer hem att det ska bli skit väder, skönt att jag "smiter iväg" ikväll! Ska bli så kul att åka ut till M och D med tjejerna, saknat alla något enormt! Kommer därför inte direkt att uppdatera något ikväll/imorgon. Imorgon så åker vi kommunalt hem sen (i flera timmar...) och sen tänkte jag åka till P men så blev det inte.. får se vad jag hittar på! Skulle ju hälsa på J...? får se när jag kommer hem!
På torsdag blir det bara en dag i stallet, skrubba väggar, göra iordning skåpen, fixa med transporten, göra iordning boxen osv.
 
undra vem som har namnsdag idag förresten..? ;)

Tillbaka i Stockholm!

 
Hej! Nu är jag precis tillbaka i Stockholm igen! Har haft det bra och har med mig en del saker hem! :) märktes nu när man kom hem att man varit utan internet ett tag nu..!
Nu blir det hem och packa om väskan för att åka ut till D och M igen men bara för en natt den här gången :). Älskar sommarn!
 

Svar på kommentar

 
Svar; Nu är jag påväg! Efter som att det bara blir några dagar vi åker iväg eftersom att vi ska hämta BellaDonna på fredag så var inte någon "sol semester" aktuell. Då stod London väldigt högt upp på listan, men i och med att det är os och så där så hoppade vi över det. Då stod Irland väldigt högt på listan men tillslut beslutade vi oss för något närmare, lite ovanligt -Estland. Så istället för solsemester så blir det en "mini-shopping semester" i några dagar, blir nog bra! ;)
Men nu ska jag stänga av telefonen för nu är vi påväg! Hoppas att ni får det lika bra som jag kommer att ha det! Puss :)

Idag åker jag!

Godmorgon! :) Har precis kommit ut ur duschen, blev en riktigt lång dusch idag -skönt! Tog även en välbehövd sovmorgon idag. Idag åker jag! :D Om några timmar så bär det av, det ska bli så skönt! Väskan är färipackad (tror jag?), hoppas att jag fått med mig allt! Nu ska jag sminka mig och sen åker vi. Vilket betyder att jag inte kommer att uppdatera bloggen på några dagar (kanske kan slänga in något enstaka inlägg?). Ni får ha det så bra så länge! Puss
 
Bjuder på en oerhört snygg bild (med oerhört bra kvalité) på mig och min nya mössa!
 
 
 

Smått och Gott!

Nu ska jag sätta på en film och bara njuta av den sista kvällen i Sverige på några dagar! Ska bli så skönt att åka utomlands ett tag! Imorgon blir det att packa väskan (typiskt mig att vara ute i sista sekunden) och sen åka iväg, får verkligen inte glömma passet.. (nojjiga jag..) Men nu blir det mys framför tvn med min bästa och med en stoor godis skål! Hoppas att ni får en lika mysig kväll som jag!

Hööks & Hoppla

Åkte förbi Hööks och Hoppla idag innan jag och P käkade lunch, mysigt! Fick med mig en del hem, men bara nödvändiga saker den här gången. Blev lite imponerad över mig själv som la bort det där "onödiga" och köpte bara det nödvändigaste..! Här är en dal av de jag köpte, slänger även in en bild på mig idag!
 

Silver-Svart Outfit

 
 
Det är är något jag verkligen inte skulle säga nej till! Fick även ett samtal från BellaDonna där hon sa att hon också ville ha det här ;)

Godmorgon!

Vaknade för någon timma sen, nu är jag klar för att åka och möta upp P!. Ska bara stanna och ta ut pengar så åker vi sen. Har en hel del som står på listan idag!
Skriver något inlägg lite senare! puss!

Min kväll!

Ikväll är det bara mys framför TV:n som gäller, vi har redan tittat på en film och nu börjar en ny film. Det är riktigt skönt med slapparkvällar ibland! :)
Vet förövrigt att det är lite rörigt å så med vissa saker på bloggen, håller på att lägga in lite nya koder osv. Så det kan se lite konstigt ut på vissa ställen.
För övrigt så har min mobil lagt av helt, emellanåt är den helt kolsvart och när den väl "vaknar till" så kan jag inte göra något mer än att se klockan..? (varit så sen igår..) så om ni väntar på svar på något sms eller så, så vet ni varför! 
Nu ska jag titta klart på filmen och sen ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon och kan åka till P strax innan 11! Skriver lite inlägg imorgon, har redan förberett några tidsinställda! Puss på er :)

Inköpen under veckan

 

Sista dagen på jobbet

Sista dagen på jobbet idag. :) Det var med blandade kännslor jag gick där ifrån. Glad för att jag åker på Söndag och för att jag snart hämtar BellaDonna och även för att jag får några dagar att sova ut och resten av sommarlovet att njuta av! Men samtidigt tog det emot lite grann, att lämna alla nya "kompisar" och allt annat härligt folk.
Men J planerade en överraskning till mig på Måndag, men efter som att jag slutade idag istället så gick ju inte det så jag planerar in ett bessök igen redan på Torsdag innan jag åker ut till stallet och fixar till BellaDonna. ;) Stod länge vid entren och pratade med J innan jag gick hem idag, om det är någon jag kommer att sakna så är det definitivt han! Tur att det inte dröjer länge innan vi träffas igen. :D
Det pirrar i magen varje gång någon påpekar att det bara är en vecka kvar tills vi hämtar BellaDonna, gud vad jag längtar! Samtidigt som det pirrar i magen varje gång jag tänker på att i övermorgon åker jag :D, har redan börjat lägga fram lite saker jag ska ha med mig, bara jag inte glömmer passet! 
Imorgon blir det en dejt med P! Ska bli skönt att få prata lite grann och komma på andra tankar så att tiden går fort nu fram tills söndag och fredag! ;)

Just nu

 
Sitter nu på jobbet, ska snart ut på promenad med några, skönt! Sen ska jag och Emelie fixa till maten och sen med fikat efter som att det är våran sista dag idag. Det är riktigt skönr att bli ledig sen igen! Nu är det bara 1 vecka tills vi hämtar BellaDonna!

Jag är hopplös

Jag vet, jag vet min uppdatering är verkligen sämst och jag gör inte saken bättre igenom att säga att jag ska göra fler inlägg och så gör jag inte det...?
Idag har jag iallafall jobbat som vanligt men fick sluta lite tidigare efter som att K jobbade, skönt. De här senaste dagarna har varit ett rent helvette, super stressigt, mycket att göra samtidigt, för mycket att göra på kort tid osv och inte för att tala om mina långa dagar!
Är så glad över att jag haft J de dagarna, om det är någon jag kommer att sakna så är det J. Kul bara att J redan planerat att vi måste träffas sen när jag slutat och hitta på lite saker, är så glad över att J finns där nu i slutet när det är segt, det gör det hela 1000 gånger roligare. Stannade ju kvar en timma extra igår utöver mina långa dagar bara för att J var där... Planerar även in att träffa G någon dag som har semester nu ocskå.
Hämtade sen moppen som stått i tumba i flera dagar nu. Nu ska jag baka till imorgon, efter som att jag och Emelie jobbar våran sista dag imorgon så har vi köpt massa gott och ska baka å så! Imorgon slutar jag minst en timma tidigare då jag stannat kvar längre alla dagar utom idag, ska bli skönt! Ja jag kommer alltså inte att jobba på måndag då det kommit upp lite saker, tror att ni kommer att bli förvånade! ;)
 

Min dag

Idag har jag jobbat som vanligt, men stannade kvar på jobbet en extra timma, alltså ända tills halv 6! Var väldigt trött när jag kom hem. Men hann inte mer än att käka innan mamma föreslog att vi skulle åka iväg en runda. Vi åkte runt väldigt länge, såg allt från hästar till motorcykel olyckor och tillsist stannade vi och köpte spån till transporten och även kraft till BellaDonna.
Vet att uppdateringen de här två senaste dagarna verkligen blivit jätte dålig. Men jag har inte haft tid alls + att jobbet tar all tid och energi just nu. Nu är det bara två dagar kvar och halvdag på måndag, sen är jag klar! Slänger in något mer inlägg senare!

Trött Elin

Vet att jag lovade något mer inlägg igår men efter den där filmen så vågade jag inget annat än att gå bredvid P typ.. Brukar inte alls reagera så som jag gjorde på den här  skräckisen, men det här var något ut över det vanliga, det var groteskt hemskt... usch! Blev så rädd att moppen fick så i Tumba Centrum (där den står kvar) och så fick jag skjuts hem mitt i natten och även folk som följde med mig hela vägen till dörren (haha mes man är ibland..). Sov sen med både lampor tända och med musik! Så har inte sovit alls mycket inatt då jag kom hem väldigt sent och sen att sova var inte direkt det man ville göra efter en sån film.
Idag har jag jobbat som vanligt, längre dagar som jag nämnde igår. Sjukt tung och jobbig dag så när jag slutade somnade jag iprincip på en gång.. Mer om dagen, vad jag gjort senare tänker jag faktiskt inte nämna.
Tänkte slänga in ett inlägg med de två sakerna jag köpte igår imorgon om jag orkar. De här längre dagarna tar verkligen död på mig, det är så sjukt jobbigt att jobba längre... men vad gör man inte, pengar är pengar..? ;)

Här får ni ett smakprov på påsarna iallafall! Kan ju inte klaga på påsen till vänster..


my beautiful day!

 
Hej!
har inte hunnit skriva något idag, gör ett snabbt och kort inlägg nu. Fått nya tider för jobbet, de vill att jag jobbar mer så jobbade några timmar extra idag och ska göra det hela veckan och ska även jobba nästa måndag. Åkte direkt till P som bjöd på middag och sen åkte vi in till stan. Har fått med mig lite saker idag, inte billiga heller..
fikade sen å lite så, v överraskade och bjöd på bio nu, så nu ska jag stänga ner blogg.se för filmen börjar! uppdaterar mer sen, puss!

Equi Design

Klickade in på Equi Design  via Lisas blogg då hon skrev om deras plastronger och hårdekorationer. Klickade direkt in på deras hemsida och hittaade genast massor som jag inte skulle tacka nej till om de helt plöttsligt fanns i min tävlingsgarderob. "Självklart" så var en av de plastrongerna som Lisa valt ut snyggast enligt mig också, funderar faktiskt på att beställa en plastrong samt hårdekoration, eller bara plastrongen och sen vänta tills TF kommer till botkyrka för att då köpa en hårdekoration.
Tycker att det är väldigt gulligt och bra att det är ett mor och dotter företag där de skräddarsyr allt från grunden, de har alltså inget lager. Detta gör även att om man önskar något speciellt så kan man oftast få det. Om några stenar ramlar av så får man även nya stenar eller så kan man skicka tillbaka produkten så sätter de på nya stenar -kostnadsfritt.  Det här blir helt klart både "dagens-vill-ha" och dagens hiss!
 
Klickade precis hem en longeringsgjord från Horsemeup så nu fattas bara pessoaselen + lina -som mamma och pappa lovade att köpa innan BellaDonna kommer, skönt!
 
Här är två hårdekorationer som jag gillade (den översta är med swarovskistenar) och en plastrong!

Svar på kommentar

 
Hej "J" :). När jag gör mina designer (bakgrunder och header) så använder jag mig av Photoshop Elements 7.0 som jag tycker är ett riktigt bra program. Skulle förståss inte ha något emot cs5/cs6... Det är ett program som är ganska lätt men man kan göra väldigt mycket i det. Det är inget program jag har laddat ner utan jag köpte det. Men när jag animerar så använder jag mig även av ett speciellt program för att göra just gif animationer (kommer inte på vad programmet heter och sitter inte vid min data just nu, kan lägga in det senare!) för att få till övergångarna så bra som möjligt och det går även mycket fortare än att animera i Photoshop. Kram!

Stan

Kom hem för en liten stund sen, fick skjuts hem av bästa P! Fick faktiskt inte med mig något hem idag, provade en del men fick inte med mig något hem då jag bara hittade sånt som jag inte skulle köpa så jag höll mig lite. Nu ska jag klicka hem en longergjord som går före allt just nu.. Lite tråkigt för min del som vill köpa annat just nu, men BellaDonna lär vell uppskatta det! Imorgon åker jag och P tillbaka till stan då jag inte riktigt hann med allt idag, då ska vi även försöka hinna med en fika när jag slutat! :) Imorgon har jag en del som jag såg idag som får följa med mig hem iallafall!
Sen dagens roligaste... (är bara tvungen att lägga ut, förlåt P..):
P - det är klart att jag kan köra automat, herregud det är ju inte ens svår. Lite konstig bara att man inte behöver växla, men det är skönt med en nyare bil. 5 minuter senare... *TVÄÄRNIT* (trotts att det inte var några bilar, cyklar, människor eller så i närheten) alla i bilen: men vad gör du? P: Jag trycker på kopplingen.. (Var det inte du som sa att du kunde köra automat alldeles nyss? ;) ) Gud vad vi skrattade..!
Verkar som att det blir den här klänningen trotts allt..!

På tåget

 
Gick på tåget i Tullinge efter att jag fixat lite saker där. Sitter just nu på tåget påväg in till stan för att möta upp P
. :)
 
Ska försöka hitta en klänning, väska och tights iallafall. Sen tänkte jag försöka flörta skjuts hem *bekväm tjej som inte orkar gå* ;) Skriver något inlägg sen när jag kommer hem! puss!
 

Designer

Har gjort en del designer på bara några få dagar och har faktiskt fler på beställning. Men jag tänkte visa några designer för er som inte sett dem ;) -Den sista designen har fer bilder då den är animerad till skillnad från de andra två! -Hederna kan se lite konstiga ut såhär när de inte är i full storlek, bessök deras bloggar så får ni se dem i det riktiga formatet!

Träningsmorgon!

Godmorgon! :) Det blev en tidig morgon för mig idag. Försov mig ett tag (typiskt mig) så nu ska jag skynda mig och packa ner lite träningskläder och äta lite frukost. Sen ska jag hämta Madde så åker vi till gymmet för ett Sh'bam pass, på morgonen!-olikt mig ;). Det ska bli så skönt att åka till gymmet igen nu när man inte varit där på några dagar. Trotts att jag egentligen inte får träna ännu så smiter jag ut endå - mamma jobbar, pappa sover. Jag mår ju inte direkt dåligt längre så det kan vell inte skada så mycket...? Jag provar! ;)
Senare idag så ska jag in till stan och leta efter en klänning tillsammans med P! :) Så jag får se om och när jag hinner blogga!

Svar på kommentar

Fick den här kommentaren på det HÄR inlägget, men det är även en fråga som jag fått många gånger förrut. BellaDonna är en c-ponny som jag (från och med 3:e Augusti) kommer att ha på foder. Det är alltså inte min egna. ;) Går allt som det ska så kommer jag att ha henne till början/mitten på juni nästa år då hon går ridläger på sommrarna. Det är perfekt för mig som vill ha sommrarna fria och ett bra sett att prova på att ha egen häst på! :) Hon är verkligen super fin, men vi har en hel del jobb framför oss!
 

Bildbomb - Frida & Litchie


Hon är värd allt

Varning för ett långt inlägg..
Idag kom en tår, eller ja inte en för att vara mer exakt utan snarare en hel flod kändes det som. Även när jag sitter och skriver det här så rinner tårarna. Kollade på "mannen som kunde tala med hästar" och när hästen visar i slutet av filmen att det är okej att hon hoppar upp när Pilgrim ligger ner. Sen hur glad hon blir när hon inser att hon faktiskt har kommit upp på Pilgrim.
 
Jag kom och tänka på när jag kom i hagen mot BellaDonna och gick faktiskt gråtandes för att allt känndes så jobbigt, jag stannar och tittar bara på henne. Ser att hon tar upp huvudet och tittar på mig, jag säger med den lilla rösten jag får fram "BellaDonnna" och hon kom direkt. Direkt när hon kommer mot mig så började jag gråta ännu mer, men nu av glädjetårar. Jag blev så glad av den lilla saken. När hon väl var framme vid mig så la hon huvudet emot mig. Jag kramade om hennes huvud och kunde inte alls hålla tillbaka tårarna, satte på henne grimman och la över grimmskaftet på halsen på henne.
 
Stod sedan väldigt länge och bara kramade om henne. Det var så skönt att ha någon som inte dömmer en där, en som inte kastar tillbaka några kommentarer, ingen som säger emot utan en som bara lyssnar, bara finns där, som inte dömmer, som bara är tyst och lyssnar och ja bara finns där. När alla sen började gå så stod vi kvar, efter ett tag kände jag mig redo att gå, då började jag att gå och hon gick efter (utan grimskaftet). Jag blev verkligen så glad, jag som trodde att jag hade tagit mig samman började då gråta ännu en gång för att hon följde efter, hon sprang inte efter sina kompisar som redan var långt borta eller så utan hon gick där  med lilla mig. 
 här är en bild från den dagen när hon mötte mig i hagen som jag berättade om här ovan.
 
BellaDonna har redan hjälp mig jätte mycket. När jag åkte dit i våras så var hon där, när jag mådde som värst -trodde jag. När jag sen kom tillbaka dagen efter skolavslutningen var det ännu värre. När jag såg henne i hagen gick jag fram till henne direkt, min fina tjej. I närmare två veckor var jag med BellaDonna, det gick upp och ner men hon lyssnade på mig, hon lyssnade på det jag sa. Hon försökte verkligen hela tiden. Jag kunde ha henne inne längre i stallet längre än vad de andra hade bara för att få vara med henne. 
 två bilder på BellaDonna från i våras när jag var hos henne.
 
Jag ser det här som en nystart, BellaDonna blir min räddning. När BellaDonna kommer så har jag något att vara sysselsatt med och det är jag riktigt glad för. Jag har inget behov av att bli bäst, att vinna varje tävling eller att visa att jag är bättre än andra. Utan det här blir en nystart för mig, jag ville ha BellaDonna för att jag vill kunna göra något, jag vill ha någon som inte dömmer mig, jag vill kunna åka iväg någon stans när allt känns skit. Jag vill komma på fötter igen och jag vill vill verklign må bättre och det kan verkligen BellaDonna hjälpa mig med.
 
Inte minst med hoppningen kan hon hjälpa mig, jag som inte tycker hoppning är kul förrutom på hästar jag känner mig säker med (daytona som inte finns längre och sen gitano). Men hon har verkligen fått mig att längta efter hoppningen, något jag aldrig trodde att jag skulle börja göra igen! Jag kommer verkligen bli världens lyckligaste när BellaDonna kommer om två veckor.

Bessök

Nu tog jag en paus från kodningen av Camillas blogg då vi precis ätit och nu fick vi bessök. Så nu ska jag vara lite social och lägga ifrån mig datan en stund. Slänger in n bild på hur jag såg ut igår när jag åkte iväg med Frida!

Slappar dag!

Idag har jag inte gjort något alls. Jag har bara suttit och tagit det lungt vilket har varit ganska skönt. Hellst skulle jag velat åkt och tränat+solat, men det går ju inte.. Tänkte slänga in ett par bilder lite senare på Frida och Litchie. Men just nu sitter jag och håller på med en design till Camilla, hoppas att hon blir nöjd!
bjuder på en bild på Camilla och Chivas, det är även en av bilderna som kommer att vara med på designen!

Hatten av för Tyra!

Förstår verkligen inte de här hästmänniskorna som "vet mest och bäst" hela tiden? Håller med så mycket i det HÄR inlägget som Tyra gjorde på sin hästblogg http://darios.se/. Att man ska behöva trycka ner en människa så långt och att man ska dömma ett helt ridpass efter en bild som visar en sekund av ridpasset? Att man ska behöva slänga ur sig så dumma kommentrer som vissa gör. Att du trycker ner andra betyder inte att du blir bättre själv
Detta är inte bara något som kändis hästbloggarna är med om, utan det finns även bland oss "småbloggare" också vilket gör mig sjukt irriterad. Bilder visar inte allt, alltså kan du inte dömma ett helt ridpass utifrån en bild. Hatten av för Tyra som vågar säga precis vad hon tycker och tänker om detta, hon är en stark tjej och en mycket stor förebild!
 

Outfit

Sitter och tittar på en del som jag skulle vilja ha till BellaDonna och de här sakerna är inget jag skulle tacka nej till. Skulle verkligen vilja ha det här som en "hopp-outfit" till BellaDonna! Hon passar ju så bra i både svart och rött!
(bilden gör inte kavajen rättvisa, mer vinröd i verkligheten + klarare i färgen!)

Skillnad?

Kan inte säga något mer att jag älskar det HÄR här inlägget ang Fridas och Emmas bloggdesign. :D Men kan förså deras frustration när de blir lovade en sak men får en helt annan.
 
De gav den här beskriviningen:
"Hej, har kommit hem och fixat bilder nu! 
Har lagt ut alla bilder på bloggen (efdressyr.blogg.se), vi vill gärna ha en informationsruta som vi kan fylla i själva lite senare men där skulle vi vilja ha dom bilder som finns längst ner i blogg inlägget. Emma har en pussbild och jag med, så om man kunde göra dom bilderna långa och smala typ över eller under texten. 
Sen vill vi gärna ha en bakgrund som Ellavibeke har, eller iaf en liknande i grått. Möjligtvis i svart/vitt! 
Annars får du helt fria tyglar förutom att vi vill ha texten som Frida Åsborg & Litchie" - "Emma Bergquist & Fire Bird Love". Och även någonstans "Tillsammans bildar vi EF-Dressyr". 
Tror de var allt, inloggningen är på blogg.se och självklart får du göra ett inlägg som tack för hjälpen och länka din/dina bloggar!"
 
och de fick det här:
Vart är resten av alla bilder? Vart är den gråa mönstrade bakggrunden? Vart är det gråa över huvudtaget? Vart är alla texter? Vad gör rosetterna där? osv..
 
Jag gav dem en animerad design där "första sidan" av bilderna ser ut såhär:
Här finns alla bilder med (utom två som jag håller på att koda in under "om oss"), det finns en snygg drop-down meny, det finns alla texter som de ville ha, det finns en grå mönstrad bakggrund och dessutom lite annan kodning så att bloggen fick ett snyggt stilrent utseende. Skillnad?

Lunch

Kom hem för en liten stund sen från Dalsta. Fotade när Frida red Litchie, bilder kommer! ;) Gud vad mysigt det var att se hästar igen, trotts att jag inte red så var det kul att bara hälsa på några stycken. Pratade även med Kicki om BellaDonna, det känns bra. Kan inte vänta tills om två veckor när BellaDonna kommer och innan när vi får göra iordning allt!
Nu ska jag äta lunch, pasta och även lite "efterätt". Sen får vi se vad jag hittar på ikväll :)

Gårdagens inköp


2 veckor kvar!

Nu är det PRICK 2 veckor kvar tills vi hämtar BellaDonna, gissa om jag längtar!

På moppen

 
Godmorgon! Just nu sitter jag på moppen och är påväg för att hämta Frida. Svänger precis upp mot hennes hus nu! Sen när hon har hoppat på moppen så åker vi direkt ut till Dalsta. Kommer hem ganska tidigt så får se vad jag hittar på resten av dagen! Tänkte träna och sola, men efter som att jag äter penicillin så går ju inte det... bloggar mer sen, puss!
 
Nu är det "bara" 2 veckor kvar (prick!) tills vi hämtar BellaDonna, längtar!
 

Animerad bildbomb

Nu när jag inte får jobba så sitter jag här hemma, kollar på massa utrustning till BellaDonna och även på tågbiljetter;)  Är så sugen på att nu när jag är ledig i några dagar, åka ner till öknehult och hälsa på alla underbara människor som är där nu och såklart på min fina prinsessa som inte går läger just nu. Önskar verkligen att jag bara kunde hoppa på tåget nu på en gång, känner att jag behöver komma iväg en stund igen..
 
Bjuder på en animerad bildbomb på BellaDonna! :D

Todays

Idag har jag inte haft tid till att uppdatera. I och med att jag har halsfluss så får jag inte jobba, men kännde mig pigg så åkte iväg och shoppade. Fick med mig ett regnställ (kändes nödvändigt när jag ska åka moppe i regn..), klänning, smink, födelsedagspressenter, plånbok, lite inredning osv. -Bilder kommer!
Planen var att jag skulle åka till ikväll, men det blev lite ändrat så nu har jag bara tagit det lungt när jag kom hem. Imorgon ska jag åka ut till Dalsta för att fota Frida och Litchie. Men även för att prata med Kicki om när BellaDonna kommer så att hon hinner flytta ut sin häst från BellaDonnas box tills vi kommer och gör iordning allt.
 
Tycker att det är så gulligt att BellaDonna kommer att bli den minsta hästen i stallet, men hon kommer att ha den största boxen..! (inte för att hon behöver det kanske..)
 
slänger in lite bilder på dagens outfit:
 +mina fredperry! en bild från en av provhytterna, blev det den jackan kanske...? fin färg men det är ju typiskt mig att ta svart som passar till allt, att jag alltid ska vara så tråkig?

Ursäkta röran!

URSÄKTA RÖRAN! Håller på att lägga in den nya animerade designen och det går inte riktigt som jag vill.. så håll ut och ursäkta röran!
smakprov från den nya designen:
 
UPDATE: NU SKA ALLT VARA PÅ SIN PLATS, ÄR DET NÅGOT SOM SER KONSTIGT UT ELLER LIKNANDE SÅ UPPDATERA SIDAN (klicka på F5 på din dator). Kommer ev att lägga in en ny bakgrunt och så lite senare, men just nu är det såhär bloggen får se ut!

Svar på lite kommentarer

 
Svar: Ja precis vad jag tänkte, "bruna hästar passar i de flesta färger". Fast nej.. Conman är mörkbrun, BellaDonna är ljusare brun och jag tycker att det är så svårt att hitta något som passar hästar som är mellan mörkbruna och fuxar. Det enda jag kan tänka mig BellaDonna i är vinrött, mörkblått, svart, mörk grått och khaki/mörk grönt. Såg Tattinis nya kollektion och föll verkligen för den mörk cerisa färgen, men är osäker på vad BellaDonna passar i. Jag vill inte heller vara "tråkig" och bara ha mörka, liknande färger hela tiden. Det skulle vara kul med något ovanligt!
 
 
Svar: Just nu jobbar jag på ett ålderdomshem, Tumba äldreboende. Där kommer jag att jobba fram tills nästa fredag var planen men nu får jag kanske jobba lite längre så att jag får ihop min lön. Jag hörde även Paula prata om ev förlängning med Katharina idag innan jag gick... spännande!
 
 
Svar: Tyvärr så jobbar jag... Annars hade jag inte tvekat en sekund på att komma och hälsa på alla underbara människor och på min prinsessa! Längtar så mycket tills jag får träffa alla igen och speciellt "min" fina ponny!
 

Right now


Kodning pågång

Haft väldigt dålig uppdatering ikväll, men jag håller på att koda en kompis blogg.. Har fixat ny animerad header till henne och hennes kompis så hoppas att de blir nöjda! :) Det är lite småsaker kvar att fixa, men det blir nog bra! ;) borde kanske fixa klart min blogg också.. jag som lovade er den nya designen för länge sen..
Här är lite smakprov från deras design:

mer mediciner = inget jobb

Den här gången kollade de faktiskt halsen på akuten, hon blev chockad över hur svullen och röd min hals var så det togs massa prover som blev akut märkta så att vi skulle få svar snabbt. Det visade sig tillslut att jag hade halsfluss, alltså mer medicin. Två mediciner till inom 2 dagar, usch! Detta gjorde även att jag inte får jobba förns på måndag i och med att det är inom vården. Så nu är jag ledig tills på måndag och hoppas på att jag kan jobba igen mina timmar sen..!
Åkte direkt efter jobbet och hämtade ut min medicin och så handlade jag lite på vägen hem. Sen åkte jag hem i regnet, åskvädret och bland blixtrarna, lite läskigt! Men jag borde vell bli van nu de 4 senaste gågerna jag åkt hem från jobbet så har det åskat, blixtrat och regnat... Dags att köpa regnkläder kanske?
 
Senare idag vet jag inte alls vad jag ska göra, ingen vill vell vara med en sjuk chey lixom... funderar kanske på att åka ner till gymmet och sola en stund..
 blööt moppe-tjej..
-Ja ni ser rätt, naglarna från balen sitter fortfarande kvar! -sjukt..
 

Akuten, igen..

Godmorgon! Just nu sitter jag på akuten igen, borde kanske få ett eget rum här...? :/ ska tillbaka till jobbet sen iallafall. Ikväll hade jag och Frida planerat in bodypump med Robin men så blev det inte då både jag å Frida gått och blivit mer sjuka. :( Så jag får se vad jag hittar på!
Har pratat med Emma som är nere på ökne också och hon sa att min prinsessa hade hälsat till mig. Saknar henne såhäääär mycket.. Fina ponnyn <3

soola

Hej! Är äntligen tillbaka på gymmet. Men mår inte så bra så medans Frida springer på bandet så ligger jag i solariumet, vardagslyx! :D Men sen blir det ut till Frida å lite träning och imorgon/övermorgon tillbaka t läkaren..

Gårdagen, jobbet

Hej! Igår blev en ganska lång kväll. Mötte V och P. Vi hade det mys och åkte även å badade! Tro det eller ej, men det var faktiskt varmt i vattnet! Sen kollade vi även på resor, säger inte vart! ;)
Just nu så har jag lunch rast, skönt. Medicinen jag fick igår verkar inte direkt så får se om jag måste åka tillbaka om någon dag...

just nu

Har precis varit och hämtat ut receptet från apoteket och just nu sitter jag och väntar på Pau och Viktor som är iväg och handlar. Får se vad vi hittar på!
Förstår verkligen vad folk menar med att de e jobbigt att vänta på folk som brukar komma sent... Kanske är dags att börja komma i tid..?

Mer mediciner..

Nu ska jag bara in och ta prover, det ska tydligen vara hur mycket som hellst...! Fick även en del nya recept utskrivna, usch är så trött på alla mediciner nu..!:( Det här verkar även bara vara början på en lång utredning... Nu är det bara att hålla tummarna..

Akuten...

Åkte ifrån jobbet för ett litet tag sedan och sitter faktiskt just nu på akuten... Både jag och mamma är trötta på att jag mår dåligt nu så nu ska vi kolla vad det är (om dem vet iofs). Sen blir det tillbaka till jobbet om inte läkarna bestämmer något annat..

Godmorgon mina fina!

Godmorgon! :) Just nu sitter jag och äter frukost, får nog skynda mig lite då jag börjar om en halvtimma och måste tanka innan... Stannar bara på jobbet en kort stund för precis som jag skrev förrut så har jag inte mått så bra. Men åker dit en stund!
Hinner jag senare så tänkte jag ladda in bilderna från Furuvik!

Hästabstinens...

 
varning!: för att inlägget kan se konstigt ut då jag uppdaterar från mobilen..!
Det har gått lite över 3 veckor sen senast jag satt på en häst, klappade på en häst och nästan 3veckor sen jag ens såg en häst. Det är ALLDELES för länge om ni frågar mig.. Det blir inte alls lättare med tanken på att det är inte förns jag hämtar BellaDonna som jag kommer att få sitta på en häst igen, vilket är om lite mindre än tre veckor, nästan lika lång tid till..!
Snacka om att jag verkligen kommer att klättra på väggarna snart...! Kanske får ta och åka till stallet någon dag och bara hälsa på ridskolehästarna...? Kommer dock att kännas väldigt konstigt efter som att Conman inte är där och efter som att Baron inte finns längre..
Saknar verkligen alla tre så sjukt mycket, tur att man får träffa Conman och BellaDonna ganska så snart endå. Det gör fortfarande sjukt ont att veta att Baron inte står där i stallet längre.. Tror fortfarande inte att jag förstått att "min" fina vita springare inte finns här längre..

Rött bling

Sitter just nu och tittar på CSI. Täkte kolla en stund till innan jag tänkte gå upp och duscha innan jag går och lägger mig.
Har suttit och tittat på massa utrustning till BellaDonna nu ikväll och har hittat en hel del. Det bästa är nog endå att mamma är med på en del! Överst ligger endå en pessoasele och longergjord som hon verkligen behöver.

Men vill verkligen ha en ny röd outfit och en grå till BellaDonna! Fick en kommentar förrut om att hon nog skulle passa i rosa, vilket jag inte håller med om. cerise rosa kanske, men abslolut inte skrikrosa ett babyrosa.. Jag gillar ju mest vinrött och marinblått, men vill hitta någon mer "färggrann" färg, vet dock inte vad hon skulle passa i...?
skulle inte tacka nej till det här tvådelade pannbandet från Kyro till BellaDonnas hoppträns!
 
 

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma från landet! Gud så dålig väder det är överallt, på landet ösregnade det och här hemmma lika så till och från.
Furuvik igår var ganska mysigt men har inte mått så bra nu i några dagar så jag ville egentligen bara åka hem. Fick iallafall en hel del bilder som jag laddar upp senare. Nu ska jag titta på film och ta det lungt. Imorgon blir det jobb igen, vill inte!!.. sen får jag se vad jag hittar på.
 
ska även försöka göra klart designen idag hade jag tänkt. Hoppas verkligen att jag blir klar innom de närmsta dagarna.
 

Landet = dåligt bloggande

 
Hej! Hann inte blogga igår. Jobbade som vanligt mellan 8-14.30 och direkt när jag slutat så åkte vi upp till Landet. Det är just därför jag inte har bloggat något för det finns verkligen ingen täckning här ute utom när man åker till Elmsta eller så.
Just nu sitter vi i tre olika bilar påväg till Furuvik. Vi har redan åkt bil i över 2 timmar och det är en bit kvar. Det är iallafall där dagen kommer att spenderas idag, kameran är med så jag hoppas på att kunna ta lite kort!
 
Reminder: den här animerade designen är inte den nya designen. Satt och animerade klart resten igår men kunde inte sätta in den efter som att vi inte har något internet. 
 

Ursäkta röran!

Håller på med en ny animerad design så har den här tillfälliga så länge!
En del saker har kommit på plats (t.ex info om mig och bilden på mig), men den "riktiga" headern är inte på plats ännu. Håller fotfarande på att pyssla med animeringarna, tänkte fortsätta imorgon och sen när jag kommer till landet. Tror att det kommer att bli riktigt bra, kände för något ljusare, sommrigare och mer variation den här gången!
 
den gamla designen!
 

Inköpen från Lyckås


gårdagen

Hann inte blogga mer igår då jag somnade direkt när jag kom hem från jobbet.. (typiskt mig) 
Lite senare åkte vi in till stan och åt middag på "Sonjas Grek", det var så gott och personalen var super trevlig! Hann tyvärr inte få någon bild på förrätten då vi började äta direkt. Men kan verkligen rekomendera den restaurangen!
Sedan åkte vi till skrapan och åkte sedan upp flera våningar till "Himlen Därtill" och deras skybar. Gud så fint och mysigt det var! -Vilken utsikt! Där åt vi desser och jag drack en frozen strawberry daiquiri, så gott! 
 
 En del av utsikten, så fint!
 

@work

Sitter just nu på jobbet och har lunchrast. Dagarna går bara fortare och fortare vilket är skönt. Hoppas på att resten av dagen går lika fort! Pappa fyller år idag så ikväll ska vi ut på restaurang och fira honom. Bloggar mer sen! puss

min dag

 
Hej! Har verkligen inte orkat blogga alls idag. Började med att kag försov mig, hoppade i kläderna och åkte till jobbet. Dagen idag gick lite fortare än vad det gjorde igår nu när man börjar komma in i det lite mer. Åkte sen och köpte födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon. Svängde även in på Hoppla för att köpa transportskydden till BellaDonna, men de var såklart slut i hennes storlek. Så det är bara att leta vidare efter som att de inte skulle få in de skydden i lager igen.. Får försöka flörta till mig skjuts av Pau till Lyckås någon dag för att kolla om de har några bra i lager. Åkte sedan hem till bästa Emma en stund. Kul att träffa henne nu när både hon och jag kommit hem och så! Just nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Är sjukt trött efter bara två jobb dagar... Hoppas att jag vänjer mig snart!

Conman

Det är en del som har undrat om Conman. Conman är just nu på Västkusten tillsammans med fuxarna Riella och Aktai, Berit är såklart också med! Varje gång jag har åkt förbi BRS den senaste tiden så har det blivit som en klump i magen. BellaDonna har verkligen inte ersatt Conmans plats alls, båda har en egen plats men Conman kommer alltid att vara något extra. Jag saknar verkligen honom och Botkyrka och även när Belladonna kommer så ska jag försöka att vara hos honom också. "Min fina prins"...
 
 en bild på mig och Conman för snart tre år sedan!
 

just nu

Efter flera samtal med D så känns det bättre trotts att allt är så mycket sämmre nu. Att jag alltid hamnar i de här "fällorna" och att det alltid är jag som ska ha sånhär otur..? Är så glad för att jag har honom just nu och för allt han gjort för mig på så kort tid, kärlek till honom! Får försöka hitta på en del saker nu i dagarna efter jobbet så att jag bara kan glömma det här också..
 
Just nu sitter jag med en skål jordgubbar framför mig och kollar runt efter det "sista" nödvändiga till BellaDonna. Som t.ex transportskydd, longeringsgjord, pessoasele, en del sårvård osv. Men självklart kommer man in på sådant som man inte behöver utan sånt som man bara vill ha också så att önskelistan byggs på mer och mer. Har även hittat en del saker till min ridgarderob som jag definitivt inte skulle tacka nej till.
 
Det största samtalsämnet mellan mig och mina päron ikväll har endå varit sadel. Jag vill så gärna ha en dressyrsadel till BellaDonna. Vet att många tänker att det är onödigt när jag bara ska ha henne en så kort tid. Men jag skulle verkligen vilja ha en ny sadel, både för min och BellaDonnas del. Skulle vilja ha en sadel som ligger bra och helt rätt på henne och inte en sadel som är "okej" (som hennes nuvarande allround sadel) och även en sadel som jag sitter bra i. Just nu önskar jag att jag får ett till jobb via Anders så att jag kan lägga undan pengar så att jag förhoppningsvis så småningom kan åka och prova ut en dressyrsadel till BellaDonna på antingen Mustang eller Lyckås.
Pratade även med Johanna i telefon några gånger när jag var hos M. Hon sa att det bara var att komma ner och hälsa på om jag ville det. Det började pirra direkt i magen trotts att jag vet att jag inte kan åka ner till BellaDonna förns den 3:e Augusti. Känner mig som ett barn på julafton som längtar efter paketen.. Gud vad jag saknar den lilla ponnyn!

blogg.se

Blir så sur på blogg.se och deras j*vla kor som är överallt! -.-'
När man håller på att koda om bloggen, fixat massa inlägg osv men allt raderas, inläggen raderas, koderna raderas osv osv för att blogg.se har ettt service fel? Nej nu har det varit så sjukt mycket fel på sista tiden med blogg.se, funderar på att byta bloggportal!
Nu ska jag försöka göra om inläggen igen så att de liknar de jag gjorde innan någolunda iallafall..
 

jobbet

Hej och förlåt..! Är hemma nu från M's landställe. Har inte orkat blogga de två sista dagarna pga olika saker som hänt och så. Tänker inte nämna så mycket mer om de dagar jag varit där, ni har fått lite info här på bloggen (vilket är tillräckligt heh..) Tänker istället berätta om idag, min första dag på det nya jobbet. Kom dit med en positiv inställning trotts allt man hört, men insåg snabbt att det var inga "rykten" utan allt det man hört var verklighet. Det här kommer att bli tre riktigt jobbiga veckor, tur att jag har Emelie iallafall!
 

Frida gästbloggar :)

VI GILLAR MOLTAS /FRIDA & ELIN :D

Frida gästbloggar :)

VI GILLAR MOLTAS /FRIDA & ELIN :D

skulle kunna vänja mig vid de här!

 
skulle lätt kunna vänja mig vid det här livet i skärgårn med båt å så. Har precis åkt med D i hans båt. Just nu har vi lagt till å sitter på ett berg å bara chillar ute i solen, jävligt skönt. Får se om jag hinner skriva något mer sen. puss

dagen

Vi har mest tagit det lungt idag. Vilket har varit väldigt skönt. Men är sjukt trött efter som att M snarkade inatt så kunde jag typ inte sova hah... Får se om jag kan sova bättre inatt, om jag inte deckar nu på dagen i och för sig. Just nu sitter M och H å nördar något dataspel... kul liv man kan ha...?

godmorgon!

Godmorgon! jag och M gick nästan precis upp, precis käkat lunch å så. Får se vad vi hittar på, de försöker få mig att åka vattenskidor efter som att min älskade pappa typ sa att de skulle få något(betalt?) om de lyckades få upp mig på ett par vattenskidor... *suck* Annars är det super skönt att inte vara i Stockholm. Men efter som att jag är ute i skärgårn så har jag typ sämst täckning och kan därför typ inte ladda upp bilder. Jag ka>nske kan sno M dator...?. hoppas att ni får en bra dag!

godmorgon!

Godmorgon! jag och M gick nästan precis upp, precis käkat lunch å så. Får se vad vi hittar på, de försöker få mig att åka vattenskidor efter som att min älskade pappa typ sa att de skulle få något(betalt?) om de lyckades få upp mig på ett par vattenskidor... *suck* Annars är det super skönt att inte vara i Stockholm. Men efter som att jag är ute i skärgårn så har jag typ sämst täckning och kan därför typ inte ladda upp bilder. Jag ka>nske kan sno M dator...?. hoppas att ni får en bra dag! e" />

torsdag

Har varit en ganska lång dag och jag har inte hunnit uppdatera. Vaknade hos Pau vid 10 tiden. Tog sedan med henne till gymmet vid 4 tiden. Tränade mest mage och rygg för en gångs skull, kommer nog att kännas imorgon..! Packade sen väskan å åkte ut till M. Gud vad skönt det är att komma bort från Stockholm. Har ingen data med mig så ni får klara er med bildlösa inlägg till och från tills på söndag. puss!

blogg.se..

 
Jag blir verkligen jätte sur på blogg.se, de har verkligen f*ckat upp min blogg. Ett halft inlägg på sidan som fortsätter längre ner och menyn allra längst ner under alla inlägg? Nej försvinner det inte snart så kontaktar jag blogg.se! Är iallafall glad för att imorgon får jag äntligen åka ut till bästa M! Gud vad skönt det ska bli. Sitter hemma hos Pau nu!

Träning - Protein

Dags att börja med pulver igen.. Usch tycker verkligen att det är så äckligt!, har dock hört att "vitchoklad och vildabär" ska vara den godaste? får vell beställa hem den och prova. Lyckas aldrig hitta någon som smakar gott? och det är ju inte alltid man har tid att ställa sig på morgonen och börja blanda smoothies? men men, behöver ju protein nu när jag tränar som jag gör och jag bygger muskler bättre med det så jag får vell helt enkelt stå ut..?
Har även hör att det här protein pulvret som Charlotte Perrelli har utformat för främst "kvinnor" ska vara bra..? synd bara att det inte finns i någon god smak.

Det är nu man saknar..

Det är när man har sånna här dåliga dagar som man bara önskar att man hade BellaDonna nu. Det skulle vara så skönt att bara kunna åka ut till henne och ta en tur ut i skogen, eller bara en skrittrunda barbacka ut på ängen och låta henne beta samtidigt som man bara sitter. Det finns inte ord för hur mycket jag saknar henne och hur mycket jag längtar tills jag hämtar hem henne.

Godmorgon

Godmorgon, vet fortfarande inte direkt vad jag ska göra idag. Kanske lägger ifrån mig datan och somnar om igen? skulle vara ganska så skönt. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag men jag hittar nog på något att göra! vad ska ni göra idag?
 
bjuder på en bild från i förrgår när jag och Madde satt och pratade, inte helt fel utsikt!

vad ska man göra?

Blir inte att jag åker imorgon heller.. får försöka hitta på något imorgon så att jag inte bara ligger hemma och deppar. Allt känns bara så jobbigt just nu utan att jag riktigt kan sätta fingret på varför, ja myckrt händer men med den här vändningen från igår -borde jag inte vara glad? det är jag iallafall inte, hoppas att jag mår bättre snart. Hum.. vad ska man hitta på imorgon då?
Till något helt annat - det såg inte ut som att jag knappt hade fått någon färg alls på magen/benen efter att jag solade idag ("konstigt.." tänkte jag), men nu ser jag att det börjar komma, kul! Blir att vila nu då jag råkade bränna mig idag (suck..) och sen blir det att sola några fler gånger innan jag tränar så att jag hinner med både och framöver.

dålig uppdatering - lång dag

Förlåt för dålig uppdatering idag, men precis som jag skrev igår så har jag kvar den här lite "deppigare" känslan även idag.. Så idag har jag tagit en dag och struntat i att uppdatera bloggen, har tänkt göra det men sen stått ifrån.
Tänkte iallafall berätta lite kort om dagen. -varning för långt inlägg..
Plockade upp Frida i morse och åkte direkt till gymmet, vi solade först i 20 min och sen satte vi på oss träningskläderna och gick ut till gymmet och tränade i ungefär 1½ timma. Tränade mest armar och mage idag (ovanligt för att vara mig) men även lite ben som jag i vanliga fall kör mest på. Blev lite förvånad över hur stark min mage egentligen har blivit på så kort tid, kunde ta 80 kg utan problem på en maskin som jag bara för någon vecka sen bara tog 25kg på, sjukt!
Kände mig (precis som jag sa till Frida på gymmet) helt matt och slut i kroppen, huvudet ville träna men kroppen känndes bara så trött så tog det väldigt lungt idag. Duschade och bastade som vanligt efter och sen åkte jag hem en stund (och försökte sova i och med att jag var så trött, vilket inte alls gick). Åkte sen ner och passade Ellen och Linus medans Johan och Sussie var ute och sprang. Åkte sen till Pau för att fixa lite saker och även för att prata med henne, vilket var otroligt skönt. Kunde ha stannat där hela natten om det inte vore för att hon skulle jobba..
 
Åkte som sagt inte till M idag pga olika anledningar, men hoppas på att komma iväg tidigast imorgon, senast på fredag. Känner verkligen att jag behöver komma bort från Stockholm ett tag nu innan jag börjar jobba på måndag, skulle vara så skönt. Annars blir det att vara hemma och fortsätta träna - man kanske skulle ta och skaffa sovplats på gymmet...?
slänger upp en bild på mig från igår!

dagen, morgondagen

Åkte och hämtade Madde vid 4 tiden i Alby, vi åkte sedan iväg ett tag och bara pratade vilket behövdes mer än någon annan gång en dag som den här.. Släppte sedan av henne och åkte hem, hämtade träningsväskan och åkte ner till gymmet för ett sh'bam pass. Det är så skönt att träna när man inte är på topp, älskart! Bastade en stund tillsammans med Frida och pratade lite innan jag åkte hem. Märker verkligen mer än någonsin nu att jag verkligen saknat gymmet förrut och att det verkligen är något jag behöver, speciellt när jag har en "down"-period som den här..
Åker till gymmet på förmiddagen imorgon för att hinna sola först och sen träna lite själv innan jag åker iväg på kvällen. Eller ja, om jag nu åker iväg det vill säga. Det har dykt upp lite saker så vet inte om jag kan åka ut till M imorgon, skulle vara riktigt skönt om jag kunde det men det är som det är, håller tummarna.
 
Blogg.se vill inte alls samarbeta med att ladda upp bilder, så ni får stå ut tills jag får tag i en data. Såg även att blogg.se har f*ckat upp min blogg riktigt ordentligt... Hoppas att de fixar sig snart annars får jag fixa det själv!. Godnatt på er, sovgott puss!

BÄSTA Sofie!

 
Jag har ju bara för bra vänner så det är inte sant! Gud så glad jag blev på bara någon minut nu! BÄSTA Sofie och hennes pappa erbjöd sig att hämta BellaDonna! :') är verkligen så glad över att jag har en så fin vän och hennes familj ska vi ju inte tala om, som åker i flera timmar för att hämta en häst åt mig... Det är ju sjukt! Både jag och min familj blev överlyckliga!! Äntligen släppte oron över hur vi ska få hem henne, jag är så glad! :'D nu längtar jag hur mycket som hellst! Tyvärr så vill inte blogg.se att jag laddar upp någon bild på Sofie, men de kommer!

allt känns jobbigt

2012-07-02 | 12:36:38 | Min vardag | (1) Kommentarer
Godmorgon! Mamma väckte mig för någon timma sen för att jag skulle färga hennes hår, vilket jag gjorde. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska iallafall till gymmet ikväll för ett sh'bam pass.
Känner mig inte alls på topp idag, idag är en dag där man bara vill ligga kvar i sängen och ha någon att prata med. En riktig "alltingkännsskitjobbigtochallmäntjobbigtsåjagsitterinneochdepparföralltkännsmeningslöst-dag". Det är nog pga det med BellaDonna och allt annat, det har bara blivit väldigt mycket för mycket nu. Ska bli så skönt att åka här ifrån imorgon, ska bli så skönt att åka ut till M och bara ta det lungt med någon man verkligen gillar. Vad ska ni göra idag?
 

Ingen bil, ingen förare..

2012-07-01 | 22:23:19 | Min vardag | (3) Kommentarer
Pratade med min bror idag om hur och när vi skulle köra BellaDonna, allt lät super bra tills Sussie kommer på att de är i Danmark de datumen. Så nu är vi tillbaka på ruta ett -ingen bil och ingen förare.. Får fortsätta att leta, men det är typ ingen av de vi känner som är villiga att köra den långa sträckan med häst, känns skit jobbigt. Får hoppas att vi kommer på en lösning snart, förhoppningsvis så får vi kanske låna Lindas släp och syrrans bil... frågan är bara vem som ska få äran att köra..?
 

Nya planer!

2012-07-01 | 22:17:32 | Min vardag | (0) Kommentarer
Haft två otroligt mysiga dagar tillsammans med bästa Linda nu och roligaste natten på längetack för det gumman!
Känns som att vi hunnit med en hel del på två dagar nu och hunnit prata igenom det mesta. Allt ifrån en roadtrip, köra rätt ut i skogen, mysiga filmstunder, stallet, hemmagjordbastu osv har vi hunnit med! Det är så skönt att ha någon man verkligen kan prata om allt med och ha sjukt kul med. Kommer att sakna henne nu när hon åker till Tyskland! -Fler bilder från dagen kommer när jag orkar förminska allt.. bilder kommer även på deras nya som jag aldrig lärde mig namnet på, att alla islandshästar ska ha så konstiga namn..? skyfaxi, skalflaxi, skyflaxi, flaxisky? nä jag kommer verkligen inte ihog, hah!

För min del så blev det bestämmt idag att jag åker iväg på Tisdag kväll, själv. Det ska bli så skönt att åka iväg själv till ett lungt ställe och bara ta det lungt. Det ska bli så skönt att ännu en gång lämna Stockholm och all skit här. Jag känner verkligen att jag mår så mycket bättre av att inte vara i Stockholm just nu, även om det bara är för några dagar så är jag övertygad om att det kommer bli bäst och att jag utan tvekan kommer att längta tillbaka när jag sen kommer hem. Håller tummarna för att det finns täckning till internett där så att jag kan uppdatera! Måste komma ihog att avboka mina träningspass nu när jag åker iväg också.. Längtar! Linda och Alfur idag

Fel i headern(?)

2012-07-01 | 21:51:07 | Design | (0) Kommentarer
Nu är det inte bara en som sagt att jag ändrat min header -igen. Vilket jag inte har gjort? För vissa är det tydligen en bild på Emma från midsommar som typ har ersatt min header? (som på bilden nedanför). Tryck på "uppdatera" eller f5 på eran dator så hoppas jag att det ska vara återställt, annars är det fel på blogg.se -jag har alltså inte ändrat något! Visst Emma är väldigt söt men på min header ska hon inte vara! ;)
 

dagen

2012-07-01 | 16:23:06 | Min vardag | (0) Kommentarer
Precis kommit hem till Linda, vilka fina skäckar de har nu..! Vi kom även fram till att de båda (linda+mamma) ska få prova på "riktig" häst när jag får hem BellaDonna, lite skillnad mot islandshäst! Nu ska jag å Linda hem till mig och försöka övertala min brorsa att åka och hämta BellaDonna åt mig efter som att päronen inte vill.. Sen ska vi ut en sväng, får se vad vi hittar på! Uppdaterar mer sen, å nu kan ni dessutom få bilder! -kärlek till nya blogg.se!

@Linda

2012-07-01 | 13:27:56 | Min vardag | (1) Kommentarer
 
Godmorgon! :) sitter just nu hemma hos Linda, vi ska snart åka till hennes stall så att jag får se den nya hästen, spännande! Vi hade det super mys igår och gud vad vi skrattade å så.. Vi hade även en hel del att prata om, kul! Får se hur jag får tag i en data under dagen.. men ett + till nya blogg.se som är bättre för telefonerna, kan iaf infoga bilder jag redan har inlagt, skönt! Puss! gyrdir på bild..