Stallplats

 
Svar: Ja, jag står fortfarande på Dalsta med BellaDonna. Vi är runt 20 stycken (lite strax över 23kanske(?) om jag inte har räknat helt fel) som står kvar på dalsta. Det är en del som har flyttat nu, 6-7 stycken har flyttat (vissa tillbaka) till Wiad nu när det startades upp ordentligt igen efter att Stigis flyttat. Sen är det en som har flyttat sin häst närmare sig då hon flyttat och Dalsta blev alldeles för långt bort då. Men annars är vi samma gäng som förrut! Dessutom så har det kommit in bland annat 4 islandshästar och sen har Ilona kommit dit med sin 2 åring efter att "alla" flyttade!
 
Jag tänker inte säga något som inte är sant.sanningen är den att vi har letat enda sen jag fick reda på att jag skulle ta hem BD (våren 2012) efter andra stallplatser. Men de enda vi har fått erbjudande av är Tyra Sjösted som driver bloggarna Tyras.se och Darios.se. Men Rosersberg ligger alldeles för långt bort från mig. Vi står i kö till 7 olika stall och har gjort det väldigt länge. Vi fick även nästan en stallplats på Lövholmen men där har man typ "pass" eller hur jag ska förklara det, varje vecka. De passen är på tider jag går i skolan, jag kan alltså inte ha de passen så där ströks det super fina stallet för mig. Även Norga som vi hoppats på att få en plats på länge nu är tillsalu så där vet man inte heller hur det blir framöver. 
 
Jag vet alltså inte hur det kommer att bli med stallplats. Det är sjukt svårt att få någon annan stallplats har det visat sig. Men hela tiden har jag bara sett Dalsta som ett "tills vidare" stall. Men nu vet jag faktiskt inte, men vi letar, tro mig! Jag vill bara det bästa för BellaDonna och hon förtjänar verkligen det bästa men det är inte så lätt att hitta en stallplats i Stockholm har jag märkt om man inte är berädd att åka tvärsöver staden.. Mejlade senast idag ett stall..
Min prinsessa förtjänar bara det bästa!
 

God jul & Gott nytt år!

Trotts att jag inte bloggat på flera dagar, veckor(..!) så har jag fortfarande en hel del som tittar in här, glad jag blir!
Tänkte bara önska er GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Såg DET HÄR inläggetLindas blogg här om dagen, tänkte passa på att tacka för pressenten BellaDonna fick av Donna också, super gulligt!
Tänkte lägga upp lite söta jul bilder i snön som vi fotade för ett tag sedan och på BD's present. Men min data har nämnligen kraschat, så exakt ALLA bilder är borta.. (går inte att få fram dem heller).. sjukt vilken otur jag har just nu.. Ni får nöja er med en äldre bild från arkivet så länge! :)

Fick även en iPhone5 i julklapp tillsammans med massa annat så snart kanske jag tar tag mer ordentligt i bloggningen igen när jag kan göra det från mobilen också ;)