nu: dejt med kudden

Nu tänkte jag stänga ner datan för att ha en dejt med min kudde.
Imorgon är det fredag och det blir Bof hela dagen, blir förhoppningsvis nästan klar med min ram. Sen blire hem till robin och på lördag upp tidigt för att ta in hästarna och sen bio med pau på kvällen och till stan med robin på söndag + ev träffa elin en stund också! så ser min helg ut. Skriver mer imorgon, godnatt!

vad ska ni göra i helgen?


Fannys header

Nu är fannys header klar och insatt på "Carlylove" ;) (klicka på bilden för att göra den större)



Redigering

Håller på med Fannys header just nu, eller är faktiskt nästan klar! ska bara in på den andra datan och fixa lite texter till både hennes header och till min bild till bildprojektet i skolan!
Laddar upp resultatet på fannys header sen. och på min bild när ramen och allt är klart i skolan! ;)

hemma

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Pysslade en stund med alla tre, aktai, riella och conman.
nu ska jag börja med fannys header som jag inte har haft tid att fixa förns nu. laddar upp resultatet sen!


skolan..

hatar verkligen skolan, vi har så sjukt mycke att göra nu. hämtade iaf linda i morse, dagen började med svenska kp och sen har jag redigerat på min bild till Bofen, och gjort texten på ramen. laddar kanske upp resultatet här sen om de inte blir allt för mobbat haha. Nu ska jag snart åka till apoteket och sedan vidare till stallet och pyssla med conman!


There'll be no sunlight if I lose you baby..




Dagens låt

Dagens låt blir utan tvekan Bruno Mars nya låt - It will rain. Så grymt bra!




onsdag

åkte till skolan på morgonen och åkte sedan till karolinska för kbt behandling, var tillbaka lagomm till föroläsningen. sen åkte jag fanny å robin till uttran sjön, fottade och hade skit kul haha har skratt-rutor efter idag!
blev föresten jätte glad idag, sen min bärbara daata var inne på lagning har jag inte haft photoshop på den då skivan varit borta och idag hittade jag den, lagom tills jag skulle redigera bilderna till bildprojektet, skönt! men sen raderades allt jag gjort, all redigering under 4 timmar, snacka om surt!
aja nu ska jag sova, ska få alla bilder av fanny imorgon slänger upp några här då!


dagen

har så mycket att göra just nu, med både skolan, hästarna och allt runt omkring! så har inte så mycket tid för bloggen längre. släner in något blogg inlägg då och då när jag har tid!

idag. idag har jag varit i skolan, åkte sedan till brorsan både ellen och linus hade lärt sig att cykla och dem villa visa det, så himmla söta! sen åkte jag och hämtade ut min telefon, de har bytt allt i den men den är redan helt cp så hoppas jag får pengarna från jobbet snart så jag kan lägga dem på en ny telefon eller lite andra saker jag vill ha. sedan åkte jag direkt vidare till stallet och pysslade med conman ett tag.
Igår köpte jag föresten en ny jacka, en från 8848 Altitude. den var sjukt snygg men kostade också där efter. hittade tyvärr ingen bra bild på jackan slänger kanske in någon sen. tack bästa mamma som köpte den! och igår åkte jag sedan hem till min syrra och käkade, hade mys!


pingu

hittade en länk till en pingvin unge som blivit bortstött av sina föräldrar, pingvinen föddes i china i mitten på augusti. När den föddes hade den inga fjädrar, som de brukar ha. föräldrarna tyckte de va konstigt och stötte därför ut honom, personalen hittade honom som tur var lite senare och tog hand om honom tills han hade fått fjädrar och blivit lite större. sedan släppte de in honom med de vanliga pingvinerna igen där han blev accepterad.

Ser verkligen ut som att han tänker "nobody wants me.."

här är han när han blivit omhändertagen:


tycker att han var riktigt söt, dagens sötaste! men tydligen så räckte inte det - fjädrar spelar stor roll!

dagen

idag har jag varit i skolan, stressat ihjäl mig för att hinna bli klar med ett grupparbete som jag gjorde tillsammans med fanny, men vi hann precis i tid, skönt! sen åkte jag hem, tog det lungt och har käkat å lite sånt. nu väntar jag på att robins match ska sluta så att jag kan åka till honom, filmkväll med han å några, skönt att bara ha en lugn kväll.
efter den här dagen kan jag även tillägga "dörrmontör" i mitt cv..


finally finished

är äntligen klar med texterna jag skulle analysera, tog ett bra tag men skönt att man är klar. har även pratat med robin ett tag, kom även på att min soppa lampa började lysa idag, måste tanka imorgon bitti för att komma till skolan och kunna skjutsa linda... joobbigt. aja nu ska jag gå och lägga mig, tidigt för en gångs skull! Godnatt


Diss!

Idag dissar jag dåliga "copycats" - t.ex ett företag gör t.ex ett klädesplagg, skor eller liknande som ett annat företag gillar och ser att det säljer bra och försöker göra något liknande som inte alls ser snyggt ut och man ser verkligen vad de försöker efterlikna! Hatar verkligen att gå runt i affärer så ser man nästan kopior fast sämmre varianter av något man själv har eller har kollat på. vissa kan endå lyckas bra med kopigeringen, men ska man kopigera ska man göra något eget också och göra det bättre en orginalen vilket många misslyckas totalt med.
Hittade tyvärr inte alla originalen jag skulle hitta, så slängde in liknande. Originalen:

Den här modellen finns även i svart - med lite gråaktig sotning, och senapsgult med svart sotning, kunde tyvärr inte hitta några bilder på de färgerna, men det är samma modell!

Hittade inte heller alla "Copycats" som jag sett i affärerna men hittade några och liknande. Copycats:

och självklart ska det inte gå att ladda upp alla bilder, blit så sur på blogg.se ibland när allt bara slutar fungera å de blir "error"! får slänga in ett till inlägg med resten av skorna - som förden delen också är sotade precis som skorna ovanför, och vissa ser precis ut som den jag skrev om att den finns i svart och senapsgult på skopunkten men dock mycket fulare en originalen som finns att köpa på eurosko för 699kr!

studying..

Sitter just nu och pluggar, vilket behövs! Just nu läser jag om Daksa-smrti och Sutta Pitaka, Anguttara Nikaya, Samajivina Sutta. Inte det roligaste att läsa om, ska göra jämförelser och svara på en del frågor. skulle hellre kunna göra något roligt av min "lill-lördags kväll", men man har ju tråkigt nog skolan också..

Guldstjärna till mig som pluggar!

long ago.

Länge sen jag skrev något här, det har varit mycket nu den senaste tiden. Tänkte berätta lite om de senaste dagarna.
Måndag - åkte till skolan i regnet! men till skillnad från i förra veckan så lyckades jag hålla mig hyffsat torr, skönt. åkte sedan till conman och pysslade lite med honom. Han är väldigt rastlös just nu när han bara får gå 2x10min per dag, så han "håller på att gräva ner sig till kina" som berit sa. hans hage består av en enda stor grop ser det ut som! Stackarn. Nu i veckan ska det iallafall ökas så att han får gå 20-30 min per dag. sedan ska man börja sitta på han om ett tag. skönt för hans del!
Tisdag - var i skolan som vanligt, och hann även vara en stund med robin på våran 11månaders dag innan jag åkte till stallet och red lekition på Baron. Han var fin, men riktigt pigg. som annika sa "det var ett under att han höll sig kvar på marken". Men han var fin, dock inte min typ av häst fick inte riktigt koll på han då nästan allt fokus gick åt att koncentera sig på tempot och att han faktiskt travade när han skulle trava osv. men kanske ska ge han en till chans?
Onsdag - hämtade linda och åkte sedan till skolan, de va så tomt i skolan idag så vi började undra om vi skulle åka hem igen å trodde att vi hade hemstudiedag hah. men tyvärr så var det en vanlig skoldag.. åkte hem vid halv 1 då jag skulle till Karolinska och påbörja en av behandlingarna nu. Bokade in 17 bessök innan sista November. Sen har jag inte kännt mig direkt på topp så gick och la mig en stund innan middagen. och nu sitter jag här. Imorgon blire skolan och sedan direkt till bästa Conman.

Conman på bild.



förlåt

förlåt men orkar verkligen inte blogga..

pictures can make you happy

yes it's true. känner inte han/hon på bilden men hittade bilden på internet och började skratta. är den här bilden inte för söt? men igentligen vem sätter på ett barn en hajdräckt..? aja söt var den i alla fall, den förtjänar att bli dagens sötaste bild!




Hiss eller Diss?

Jag HISSAR såklart AiluCrash! De är så grymma! älska älska älska!


slänger in låten Turn The Tide - AiluCrash.

Vad tycker ni om AiluCrash?

min dag

idag var jag ledig, skönt! tog en efterlängtad sovmorgon, sedan åkte jag med robin till skhlm. vi skulle igentligen åkt till stan, men det regnade ju massor på fm så det blev ett inne centrum. hittade inget av det jag skulle ha förrutom ett svart basic linne.. tråkigt! Får se om jag kommer iväg någon annan stans imorgon innan ridningen.


Hiss eller Diss?

HISSAR märket "Elf" som är en förkortning för "eyeslipsface". Jag har själv dock aldrig använt deras saker man jag har hört av mina vänner att det ska vara jätte bra, har precis upptäckt det här märket och tänker klicka hem lite saker på en gång! Det är verkligen jätte billigt, iprincip allt kostar under 50kr! mineral foundation för 36kr, nagellack för 15, ögonskuggor för 35. super bra priser och tydligen är produkterna hur bra somhellst!

Har ni provat något från märket "elf"?

här är deras hemsida: http://www.eyeslipsface.co.uk/


dålig uppdatering

shit nu är det ungefär 2 veckor sedan jag uppdaterade bloggen, dåligt av mig! Men det har varit så himmla mycket den senaste tiden, skolan har kommit igång på riktigt så nu är det mycket att göra. Har även nu i veckan hjälp min fina vän linda med hennes hästar gyrdir och frenja då hennes mamma har varit i italien och kom hem idag. Har ridit frenja en gång, en kort sväng ut och sedan lite på banan. hon hade vilat dagen innan så hon var riktigt pigg. red även gyrdir lite grann den dagen, hoppade lite med honom, han va fin! sen red jag gyrdir ut och lite på banan de andra dagarna. i onsdags som jag red sista dagen så var han jätte fin! verkligen en supermysig kille!
idag har jag varit hemma mesta av tiden, åkte ner till vallen där det var tävlingar. köpte en Pfiff fleece, supermysig verkligen! Nu ska jag käka aldeles stax, sedan klicka hem lite ridsaker, och nya smyckes delar.

Vad har ni gjort den senaste veckan?