my wonderful week

 (klicka på bilden för att göra den större)

my last four days

har inte orkat blogga.. men tänkte iaf berätta lite vad som hänt sen sist.
fredag kväll: älsklingen kom och sov över, vi kollade på film och hade mys tills jag decka haha stackarn..
lördag: åkte till stallet för att rida lektion för linda, fick söta ponnyn max. han var verkligen jätte fin och mysig! helt klart en favorit, synd bara att man inte rider ponny.. på kvällen åkte jag och brorsan till syrran å hade lördags mys!
söndag: ellen väckte mig på morgonen, lekte med henne en stund sen åkte jag till brs för att ta in hästarna, fylla hö påsarna och borstade på conman som hade gjort lerinpackning på hela sig.. hästen var grå - inte brun. åkte sedan hem, vilade en stund och sen åkte jag med bästa linda till skhlm och shoppade, eller ja hon shoppade, jag hittade inget.. -.-' hon köpte en parfym, ett par skor, 3 ringar och godis (; åkte sedan hem en stund, käkade middag, hämtade  robin så jag han träffa honom en stund han jobbar ju nu på lovet och har träningar så vi kommer typ inte ses något.. packade sedan och drog till brs för att skrämma barnen på haloween övernattningen, haha hade sjukt kul!
Måndag (idag): sov i stallet till idag, fick ca 2 timmar sömn så är sjukt trött. åkte hem vid halv 10, käkade frukost med linda och sen tog vi moppen till hennes stall och longerade gyrdir, han fick även springa på lite bommar. (bilder kommer när min telefon fungeraar). sen drog jag till karolinska och hade läkarbessök med min sjukt roliga läkare gunnar, man kan inte sluta garva åt honom... åkte sen och käkade middag i skärholmen och passade på att leta efter en halsduk - igen men hittade ingen, vill ha en millitärgrön, men det verkar inte finnas någon stans? åkte sedan till willys med mamma för att handla och nu sitter jag här och latar mig framför datan och snackar med fanny, roligt liv!


equestrianism isn't so easy as you think



jewelries

satte mig nu när jag vaknade och började med det smycket jag förberedde för igår och ser att jag gjort fel på en del så att hålen kom åt fel håll? åh! så nu får man vänta i ca 4 timmar innan man kan göra ngt -.-' *sur elin*

dagen

dagen började med att jag åkte till karolinskaa för dubbelbessök, först hos sjukgymnasten sen hos mia min psykolog. vi kom 7 min försent pga köeerna på esingeleden, kul. då säger linda (sjukgymnasten) att hon inte kan ta in mig (?) för att vi inte skulle hinna de vi skulle göra. så jag frågade varför vi hade avsatt en timma om jag inte ens skulle få komma in och prata med henne, kan man inte tjäna in 7 min? (mamma går iväg med mia) då visar det sig att hon har bokat en annan patient i en annan byggnad en kvart senare, så hon hade tagit bort ca  30-40 min av min tid! *sur tjej* aja väntade 1 timma till nästa bessök. åkte sedan och handlade och han springa in på panduro i skhlm en snabbis för att köpa lite pyssel nu när jag är hemma och är sjuk igen?. Annars har jag bara slööat.. Nu har jag precis börjat med ett smycke, men nu har jag gjort allt jag kan göra idag så nu ska det torka tills i morgon bitti när jag kan fortsätta, längtar verkligen efter att se resultatet, det blir verkligen ett annorlunda smycke den här gången!
Blir hemma i morgon med, ska göra svenska reflektionen hade jag tänkt och bild slutreflektionen och ev lite idrott. men först när jag vaknar ska jag göra klart smycket, längtar efter att se resultatet!
Vad har ni gjort idag? (:

I'm not a princess, this ain't a fairytale

bloggade inget igår, mådde verkligen skit så hade ingen lust. tankade på morgonen och åkte sedan för att hämta robin och skjutsade honom till skolan. robin följde med hem en stund efter skolan. red sedan på kvällen. hade mått dåligt hela dagen, illamåeende, varm-kall-varm-kall, konstant huvudvärk osv. allt blev värre efter ridningen, när jag kom hem hade jag runt 39 i feber. inatt hade jag tagit alvedon och med alvedon som är febernedsättande hade jag runt 40, kanske till och med högre, vill inte vetaa vad jag hade om jag inte skulle ha tagit alvedon.
så idag har jag varit hemma med feber, men oavsett så ska jag upp imorgon, tidigt för att åka till karolinska.. har dubbelbessök först med Linda, sjukgymnasten sen med mia min psykolog. sen ska jag hem och ta de lungt. va ju hemma och va sjuk hela veckan och nu igen.. + alla läkarbessök på ks missar verkligen mycket i skolan..
sitter just nu och kollar på Body of proof och äter en av mina favorit choklader som jag fick av robin förrut, det sägs ju att man blir på bättre av choklad, speciellt mörk? kanske blir på toppen humör nu..



goodnight sleepy beauty

Nu ska jag ha en dejt med min kudde, jag säger att jag ska gå och lägga mig tidigt men endå blire inte så.. klockan är 12? aja bättre sent en aldrig? Uppdaterar imorgon. puss på er!


don't say you love me, i don't believe it

Dean Geyer - If you don't mean it..


Because of you I laugh a little harder, cry a little less, and smile little more



R O B I N

från i fredags när robin sjäng "halo" i idol, så sjukt bra!


life goes on

Kom hem från karolinska ungefär klockan 5, åkte förbi robin och hämtade en laddare till min telefon, av någon anledning så funkar hans laddare men inte mina? men nu har min telefon dött helt, får åka och lämna in den på lagning, igen.. dags för en ny? ja! Nu sitter jag och kollar på tv och tare bara lungt, sjukt trött så ska gå och lägga mig riktigt tidigt idag!


daytona

daytona gör allt för lite gräs... hah söta hästen!<3


hate monday mornings..

hatar måndagar! det är verkligen så sjukt jobbigt att gå upp på morgonen efter en skön helg för att sedan gå till skolan? sitter iallafall i skolan just nu med Robin och Daniel. De försöker hjälpa mig med matten men de går typ inte? omöjligt tal.. vid 2 kommer iaf brorsan och hämtar mig för att sedan åka till karolinska. Sen ska jag hem och sova, tidigt!
Vad ska ni göra idag? :)

slänger in en bild på pärlans pumpa som jag lovade ;)


my wonderful day

Åkte till stallet runt halv 2 idag, fixade lite till alla tre och kollade på tävlingen en stund med pau och åsa som jag inte träffat på hur länge som hellst, kul! Åkte sedan hem och dushade, käka och sen åkte jag hem till pojkvännen. tänkte snart gå och lägga mig.. klockan är alldeles för mycket för att jag ska orka upp imorgon?
Godnatt!

Love doesn't need to be perfect, it just needs to be true

tänkte vara lite social med min pojkvänn nu, han ser lite ensam ut i soffan? ...och han pratar till och med me sig själv? kanske ett tecken på att jag är väldigt osocial! så tänkte stänga ner datan och vara lite social med honom.. Lägger in något inlägg imorgon om jag hinner :)



stallet

idag har varit en riktig stall dag, åkte upp till stallet strax innan 11 och tog in alla tre (conman, aktai och riella) tog även in räkan. sen kollade jag på stockholmscup träningen. och sedan gick jag och pysslade med alla tra, fixade höpåsar bytte vatten osv. och sen när allt var färdigfixat så skrittade jag och pau ut en sväng på Aktai och räkan. så idag har varit en riktig stall dag med andra ord!
(datan vill inte som jag vill idag så kan inte rotera bilden rätt.. Men det är Aktai på bilden, från idag innan vi gick ut!)


Come on, get higher


så sjukt bra, låten talar för sig själv.

Love is cute when it's new, but love is the most beautiful when it lasts

Robin kom en stund efter att han slutat skolan, fick rosor och min favorit choklad av honom, gulle! Ett år med honom har verkligen varit helt underbart. Hoppas att de blir mer tid med honom!


There'll be no sunlight if I lose you baby..

Ett år idag men världens bästa pojkvänn! Tänk att tiden gått så fort?, att det redan gått ett år? Är verkligen glad över att ha Robin vid min sida, han är helt underbar! Älskar dig <3



I should be chillin' with my friends

borde ha varit i skolan idag, träffat kompisar, åkt till conman och sen träffat min pojkvän. men jag är fortfarande sjuk. så jag ligger i soffan och kollar på tv i min onepiece. inte helt fel de heller men börjar bli trött på att bara vara inne och inte göra något alls.. tur att jag kommer ut en stund imorgon när jag ska till karolinska i alla fall!


yellow diamonds in the light

sjuk som sagt.. så har sjukt tråkigt. har suttit och försökt plugga men hittar ingen info som jag kan använda i min text på internett? lite jobbigt läge.. håller på att omordna i mina album på datan och håller på att rensa ur datan nu när jag äntligen har tid. Annars sitter jag bara vid datan, äter glass och myser i min onepiece!

bjuder på vääldigt vackra bilder på mig.. *host* - bara för att jag har tråkigt!

header

ny header, ville ha en som påminner mig om flingan, tills jag gjort en ny. tycks?

I will never forget you



santa is coming soon

eller ja, det är ett tag kvar till jul. men hittade de här disney klippet och justin biebers låt - mistletoe, och tro det eller ej men det fick mig faktiskt att längta till jul, men inte efter snön. men efter det mysiga med julen, pysslet dagarna innan, julbaket med småbarnen, julmiddan, kalleanka på tv, när alla sitter och öppnar paket gemensamt. det måste vara den mysigaste tiden på året och kanske faktiskt den enda tiden där verkligen hela familjen är samlad en hel dag?






rest in peace my angel

kommer att sakna dig, hoppas att du har det bra uppe i himlen med bästa gnagarflocken världens finaste Flingan <3


my last five days..

har inte bloggat sen i fredags, mycket har hänt sen dess! tänkte skriva dag, för dag.
Lördag: Vi åkte in till vetrinären med flingan igen då hon blivit sämmre sen i torsdags, vi fick en riktigt bra vetrinär och han sa att han tyckte att vi skulle åka hem med henne, vi fick yttliare 2 mediciner (alltså 3 totalt) plus ett stödfoder att mata henne med. hon fick även dropp och massa andra mediciner inne på kliniken. När vi kom hem matade jag henne med stödfodret, de va ingen direkt hit men hon fick i sig lite i alla fall. sen kom min syrra med sina barn. kände på mig att någon inte va rätt med Flingan så gick upp, och mycket riktigt när jag stod och klappade på henne så dog hon. det kan inte ha varit livmoderinflamation som vetrinärerna trodde. Senare på kvällen kom robin.
Söndag: Åkte till stallet, för att komma på bättre tankar. kollade på träningstävlingen och träffade pau. åkte sedan hem till henne och käkade middag, hade söndagsmys! vilket verkligen behövdes.
Måndag: Sjuk. Helt igenom förkyld, vilket jag varit igenom helgen också men hade ingen röst alls.. så stannade hemma hela dagen och slöade förrutom en stund när jag åkte till karoliska för KBT behandlingen.
Tisdag: sjuk, fortfarande. robin kom en stund innan jag åkte till stallet och hade teori. kände att jag behövde komma ut lite gran.
Onsdag (idag): fortfarande sjuk, va tyst nästan hela dagen igår, och har i princip levt på glass så min hals och röst har blivit mycke bättre. Idag ska jag bara vara hemma och slöa, och försöka plugga. bloggar mer sen.


-

har inte orkat blogga något idag, och kommer förmodligen inte att göra det i helgen heller, allt är inte på topp just nu! Som tur var har jag världens bästa pojkvän som är påväg hit nu trotts att klockan är mycket. Bloggar senare i veckan.



Ny header

Nu har jag äntligen fixat en ny header - eller ja yttligare en tillfällig tills jag får lite nyare bilder!
Tycks? :)

jag vet, jag är konstig

Läste att det var godare att värma djungelvrål i mikron än att äta dem som dem är? har ju en påse med ca 1kg hemma från att mamma åkte till åland så jag testade, och det blev faktiskt mycket godare. haha vet jag är konstig! men gott vare.. så dagens godis!
(vet..dålig bild, min telefon har typ tagit självmord och kameran har gått i pension!)


my wonderful day..

Har inte bloggat på några dagar då jag tisdag-onsdag åkte till Ullared! Vi hade verkligen skit kul och fick hem massa fina saker och saker jag verkligen behöver!
Idag har varit en stressig dag! Började med att jag gick upp halv 7 för att hinna vara i tumba kl 8 för att gå på museeum med skolan, men så blev de inte! utan fick åka in med Flingan akut till vetrinären i roslagstull, och åkte sedan till museet där ifrån. Åkte sen och lunchade med pojkvännen, eller ja han åt jag kollade på efter som att jag skulle till tandläkaren och får inte äta något på 4 timmar innan.. åkte sedan till södertälje och till tandläkaren, hann även åka till stallet en stund och borsta på Conman. som för den delen var tillbaka på kliniken i tisdags för återbessök och var betydligt bättre, ingen anmärkning på vf och vb längre vid longering. men blev sprutad i vf kota, ska gå i 7 dagar 15min, sen ska de börja sitta på honom igen. skönt!
Tänkte vara duktig och fixa min bloggdesign så att den blir klar någon gång..?

I suck at updating this blog..

vet, jag är sjukt dålig på att uppdatera här tänkte blogga via telefonen men den vill inte som jag vill och den ska snart in på lagning sen ska jag bara fixa klart jobbet så får jag lönen och kan köpa en ny, BRA telefon för en gång skull!
vad har hänt sen senast?
Torsdags: Var i skolan, redovisade kursen+svenskan (talet) vilket gick ganska bra, är inte nöjd men lyckades endå få ett mvg! Var sedan med min älskling på eftermiddagen!
Fredags: var i skolan på fm, åkte sedan till brorsan och va där ett tag sen åkte jag till stallet för att hämta upp lite saker inför lördagen när jag skulle följa med Linda till Runsten där hon tävlade med sin islandshäst Gyrdir. Packade ihop lite grejjer när jag kom hem och åkte sedan till Linda, vi hade en mys kväll men gick och la oss tidigt.
Lördag: Jag och Linda gick upp vid 5, för att sedan åka till stallet packa in alla saker och lasta Gyrdir. Sedan åkte vi till Runsten. Linda skulle tävla i tölt och femgång. Måste säga att Runsten var en riktig blåshåla, svinkallt + att det var så tidigt, snacka om trötta tjejer! Gyrdir fick en box där borta, vid 09.20 skulle Linda rida första gången, femgång. Gick sådär, fick 6.0 på tölten men annars gick det sådär, lilla Gyrdir va grymt taggat och drog i galoppen samt hoppade över staketet i kurvan... Linda taggade om till tölten som vi tyckte såg bra ut, men de va lite orenhet som vi inte kunde sätta fingret på, hämtade komentarerna och det står att Lindas femgångare är travtaktig - inte passtaktig som vi trodde! snacka om att vi var förvånade! Så det var possetivt, men annars det gick riktigt bra i det valfria tempot. Vi var hemma vid 7 tiden, då hämtade robin mig hos linda för att sedan åka hem till mig, medans jag duschade och packade så satt robin (min pojkvän) och hans kompis robin nere och kollade på hockey.. roliga killar! sen drog vi hem till robin, sen middag, runt 11? sen deckade jag i soffan, kanske inte så konstigt?
Söndag: Upp tidigt, IGEN! verkligen trött tjej! upp vid halv 7, för att åka in till eriksdalsbadet. Som tur var så var min pjkvän så himla snäll, väckte mig inte när han skulle ut med Zeke, la på täcket när jag lyckades ta mig ur det? (svinkallt hemma hos honom!) och dessutom när han kommer tillbaka väcker han mig med frukost på sängen, kan det bli bättre?! Åkte sedan till eriksdalsbadet för att träffa min kusin och hans fru och kolla när hans dotter simmade, fick även se några från skolan, kul! Gick sådär för emilia, själv tyckte jag att de gick skit bra, men efter som att jag knappt inte kan simma en längd utan att dö, hahah så hade jag ju inget att säga till om. Åkte sedan hem till robin och gick ut med Zeke, sen åkte vi och köpte olja till min moppe, och fyllde på luft, vilket verkligen behövdes! åkte sedan hem till honom igen och sov där till idag.
Idag: Robin väckte mig idag igen, med frukosten klar och allt! Kan man få en bättre start på dagen? Sen åkte han till skhlm för att röntka sig, åkte sedan från honom och hämtade linda och kom för en gångs skull tidigt till skolan! Efter skolan lämnade jag av linda, och åkte sedan hem efter att hon både kört min och robins moppe. haha min kan hon köra sen innan, men robins krossmoppe var en helt annan sak, växlar! hon hoppade fram de första gångerna men tillslut fick hon till det och kunde åka en liten bit, duktig tjej dära! åkte sedan till Conman och pysslade lite med honom, nästan en hel vecka sen! Nu ska jag fixa buren och sen vid 11 tiden åka till robin för att hämta lite saker som jag behöver när jag åker iväg imorgon!
 Blev ett långt inlägg, guldstjärna till den som orkar läsa allt!

Linda och gyrdir på bilden!

skolan

sitter just nu i skolan, har blivit klar med mitt tal och visat det. Nu är tandställningen också borta, känns konstigt, lent och typ mjukt(?) aja men nu ska jag ha ph samtal... bloggar mer ikväll och slänger kanske upp någon bild!


Tomorrow I can eat whatever I want

Längtar så himmla mycket tills imorgon!, ska till Eastman - tandregleringen då och gissa vad? - jo jag ska ta bort tandställningen, ÄNTLIGEN! så efter imorgon kommer jag att kunna äta vad jag vill som jag inte kan nu med tandställningen, ska bli riktigt skönt!
Ska även dit på torsdag för att få en skena jag ska ha på nätterna i överkäken den första månaden framförallt så att tänderna inte går tillbaka. skönt att det inte är längre! Sen när jag har fixat min lagning som är lite halvdann och min tand som gör ont sen tidigare så kommer jag ev få bleka tänderna yttligare + sätta in ett tandsmycke. längtar tills allt är helt klart!


dagen

vaknade i tid idag till skillnad från igår. åkte till skolan, slutade klockan 2 och åkte direkt till stallet efter det. red sedan lekition på Chivas för birgitta, idag var det hoppning på schemat. Det gick bra men hade hellre velat ha ett dressyrpass på honom idag, han var verkligen jätte fin men seg i början. träffade sedan madde, länge sen! hade en del att prata om, kul! Sen åkte jag hem och vände i dörren för att åka och tanka så att jag har soppa till imorgon, och tro det eller ej men min mamma åkte med mig - på moppen! det gick inte fort, då hon tyckte det var sååå läskigt. och sen vid rödlyset envisade hon sig med att luta till höger samtidigt som jag stannar - vi nästan välter då hon väger mer en mig och får med sig hela moppen, haha men de gick bra! men ja gud vad jag skrattade! Nu har jag dusschat och faktiskt varit duktig och skrivit klart mitt tal till kursen/svenskan. guldstjärna till mig (y).



Vad har ni gjort idag?


get to know me better..

de finns de som säger att de vill veta mer om mig, så gjorde en sån här, då får ni reda på lite om mig iallafall!

Allmänt:
Hur lång är du ?
ca 1.68
Vad vill du bli när du bli stor?
Framgångsrik och nöjd med livet , jobba som läkare.
Vad pluggar du ?
högstadiet
Har du långt hår ?
långt
Vilken hårfärg har du ?
brunt
Sminkar du dig ?
ja såklart, varje dag
Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?
Marinblå
9. Har du kysst någon idag ?
ja

FAMILJ:
Bor dina föräldrar ihop ?
ja
Vem är bäst, mamma eller pappa ?
venne
Hur många syskon har du ?
2, en bror och en syster.
Vad är det senaste du sa till din mamma?
"aha"
Hur många ställen har du bott på ?
Lövholmen, Broängen.
Vem i din familj stör du dig mest på?
haha ska jag vara ärlig så min pappa.
När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
Hittade på något? de va ett bra tag sedan! Men va senast idag hemma hos min bror.

KOMPISAR:
När var du senast med nån kompis ?
på fritiden? i lördags. annars i skolan idag.
Vem sov du hos senast av dina kompisar?
oj, hah minns inte.
Har du kysst nån kompis ?
hahaha vem har inte?
Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?
nej
Vem känner dig bäst?
Paulina i think...?
Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du
gjorde det ?
haha beroende på vem det är, är det någon jag verkligen är tajt med så säger jag sanningen annars säger jag att den är snygg oavsett hur ful den en är!
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?
Nej verkligen inte.

VÅGAR DU:
Skrika åt dina föräldrar ?
Ja absolut, händer minnst en gång i veckan.
Klä dig annorlunda ?
Vad är egentligen "annorlunda" nu för tiden hahah folk har ju på sig va fan som helst! Men visst, om det var det som jag ville ha på mig så varför inte. .
Vara dig själv ?
de är vell det viktigaste?
Visa dig i bikini/badbyxor ?
självklart
Pierca dig ?
ja, har redan 2.
Ha sex på offentlig plats ?
hahah inte framför massa människor.
Vara omogen ?
haha ja?
Äta småkryp ?
nej usch!

DIVERSE:
När tuggade du tuggummi senast ?
igår
När var du på semester senast ?
utomlands, i början av juni - macrigialos på kreta (grekland).
Vilken färg har din tandborste?
Rosa/vit
Är ditt hår tråkigt ?
oja..
Vem såg dig naken senast ?
mina ögon
Hur ofta duschar du?
varje dag/varannan, tvättar inte håret varje dag då det är såå långt, tjockt och de tar så himmla lång tid + att när jag tvättar det varje dag så blir det jätte fettigt på en gång. så varannan dag på att tvätta håret ungefär
När ska du gå och lägga dig Ikväll ?
tiiiidgit


I'll be allright

jag vet hur tårar smakar, jag vet hur läppar ler, jag ver hur kroppen skakar när man inte orkar mer. att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den. att falla till botten, att slå sig hårt, att alltid komma igen. att vara stark är att våga hoppas när din tro är som svagast. att be om hjälp när du inte orkar. att vara stark är att se ljus i mörkret och att kämpa för att nå dit. jag har lärt mig att man ska alltid förlåta, men aldrig glömma, man ska lära sig från sina misstag men man ska fortfarande inte glömma. så om du älskar mig, bevisa det. om inte, snälla låt mig gå. solen går alltid upp på himlen någon stans, så mitt i det här någon stans, kommer ljuset att öppnas upp. så du ska drömma om morgon dagen, minnas gårdagen och leva idag.
I'll be allright..




dagens

dagens låtar <3

Someone like you - Adele

I wish the best for you - Emerson Hart



just a girl with bad luck..

har varit en riktig skit dag idag, otursdag.
vart ska jag börja? försov mig i morse, hade en kvart på mig att fixa mig och åka till linda - kom sent och fick senankomst, glömmde datan till hanna, mamma fick komma med den. var sedan så stessad så att jag låste in nycklarna i skåpet, så då fick mamma komma med dem också.. fick ingen redovisnings tid till bofen - då jag har läkar bessök i veckan, får nedsängt betyg av det. kontrollerna på orienteringen var helt gömmda - hittade två av sex stycken, gick tillbaka efter att andra saker hade hänt och tog ett ig som faktiskt kändes bra. jag hade kämpat trotts allt, trotts samtalet, att jag hade ont trotts att jag bävade för läkarbessöket som jag sedan skulle till. åkte direkt till karolinska till Gunnar - läkaren. han pratade om massa saker i över en och en halv timma, under tiden blev mina ögon helt grummliga, rummet snurrade, jag somnade ibland och var helt borta. de försvann efter ett tag, men är fortfarande lite lost. åkte sedan till conman, stannade inte så länge då jag inte mådde bra alls, lindade benen, gjorde hö påsarna och borstade en stund. åkte sedan och hämtade ut paketet från börjes och fick fel färg på ridbyxorna.. går in på datan för att kolla att jag har allt när jag ska ner till brorsan och skriva ut bilderna till bofen, men då har hannas bild skadats så den filen går inte att öppna, bara att göra om. - skulle åka till johan men kommer typ ingen stans, nästan soppa torsk! förvånar mig inte om det inte finns något papper/bläck i skrivarn när jag kommer ner dit. rolig dag? nej!


vänder i dörren

åkte från robin vid 11 tiden i morse för att åka till stallet och ta in hästarna, pysslade sedan med alla tre innan jag åkte hem. kom hem för ett tag sedan, har duschat och lite sånt. men nu ska jag åka alldeles strax igen, och hämta pau. så vänder nästan direkt i dörren känns det som! bloggar mer när jag kommer hem!