hands up high we burning up the sky

Tänkte skriva ett litet inlägg om hur det gick med pärlan på kliniken. Åkte som sagt in till roslagstulls smådjursklinik i måndags med pärlan. vi åkte ju in dit för att hon blivit jätte smal, när man klappar henne känner man ryggraden och revbenen osv, hon äter inte ordentligt, tappat päls och är väldigt tystlåten. de kollade hennes tänder om de var orsaken till mindre ätande och att hon gått ner i vikt men det var inget fel på tänderna. de sa att så som hon hade tappat päls var väldigt symetriskt vilket det inte skulle var om det t.ex skabb. hon kollade lite mer och såg att hon hade svullna-torra bröstvårtor (vilket jag noterat, men inte trott varit farligt?) men det visade sig då att hon hade äggstocks systor efter att vetrinären klämmt och kännt länge på hennes mage. men det var så små att operation inte behövdes men om det skulle behövas så skulle hon knappt överleva för det är inte alls många som överlever dagarna efter ingreppet, de överlever ingreppet men inte dagarna efter. så hon har fått hormonbehandling som gör att äggstockarnas "arbete" sätts ner och minskar på så sätt risken för att systorna blir större, hon fick även smärtstillande samt ett flytande stödfoder som hon ska få tills vidare, vi ska även in i nästa vecka så ska hon få en till hormonbehandling. hon mår redan mycket bättre.
lite bilder på fina pärlan <3



read all about it

igår var jag på det internationella kunskapsgymnasien i liljeholmen, sen åkte jag till tullinge va på mammas jobb och interljuvade en gammling till so arbetet. red sedan lekition på jumjum, det gick så dåligt senast på lekition så jag hade inga förväntningar alls men han var faktiskt riktigt riktigt fin, sen att jag inte kan förhålla med vänster han är en annan sak. han var super dukig!
idag var jag i skolan till klockan 12, åkte sedan till karolinska i solna för min sista kbt behandling förrutom team mötet nästa vecka, skönt! åkte sedan till skhlm och köpte lite saker och nu har jag precis ätit och tänkte plugga, sen sova. känner mig inte alls på topp så jag ska bara ta det lungt nu.

såg dessutom den här musikvideon till avicii's levels, man kan inte låta bli att skratta men gud en så dålig musikvideo till en bra låt?


drop it low and beak it off

vet att jag varit jätte dålig på att blogga, men tänkte berätta vad jag gjort nu sen i torsdags.
torsdags kväll: pluggade nästan klart innan rrobin ringde och frågade om jag kunde sova där för att han behövde hjälp på morgonen efter när hans föräldrar skulle jobba. så åkte dit till honom och fortsatte plugga, sen gick vi och la oss.
fredag: skolan skolan skolan.. lämnade in alla uppgifter och gick på två seminarium, sen slutade vi. åkte hem en stund, sen tog jag moppen till stallet. och fick dessutom rida i hoppspecialen för att malin vaar på horse show, fick queen. det gick helt okej, har aldrig hoppat henne så..
Lördag: stallet, red lekition på donpedro... också helt okej men han är så jobbig i dressyren!  åkte sedan in till stan med robin, mötte upp pau och där köpte jag lite julklappar och ett par nya jeans.
söndag: horse show! gick på kuren med pau och sen showen med victor, pau och robin.
måndag (idag): skolan... kom hem alldeles nyss och nu ska vi inte till vetrinären med pärlan.. bloggar mer sen!

slänger in Sean Paul's nya låt, she doesn't mind, super bra!



i need to figure this out

sitter just nu och pluggar, har tre uppgifter till imorgon i no, so och hemkunskap. alltså myckeet att göra. tre punkter i no, en punkt i so, och nio punkter i hemkunskapen! blev helt trött i huvudet efter gymnasiemässan så proppar i mig energidricka i hopp om att bli lite piggare... men de funkar inte så bra...? aja bara att fortsätta!
om jag hinner så ska jag åka till conman en stund annars åker jag dit imorgon efter skolan, saknar verkligen honom! och pau var så himmla snäll i morse och var i stallet innan sju och anmälde oss till julkurserna! nu blir det nyårshoppet på gitano, en ponny dressyrkurs för birgitta, en häst dressyr för helena och en hoppning för linda mellan jul och nyår!
måste även vara duktig att komma ihog att ringa till djurkliniken i roslagstull och boka en tid för pärlan, en kontroll efter som att hon blivit så smal och gör iprincip inget sen flingan dog..? så en kontroll för säkerhetens skull behövs!
 här är en del av pluggandet... men de är sjukt mycket mer papper och mycket mer att läsa på internet... -.-'
 en trött pärlan!

i got to live my life with the choices i've made

är hemma nu från gymnasiemässan, man fick med sig en hel del hem! men dock är det inte många skolor som erbjuder den utbildning jag vill gå - natur med inriktning/profil medicin. men det blev en hel del saker att ta med hem!
 det här fick jag med mig hem, och det ligger ännu mer broshyrer i påsarna..! har alltså en del att gå igenom!

lika a foreign flame in the dark

kom hem från skolan för ca 2 timmar sedan, stannade kvar då jag missade bussen pga att vivian inte släpper oss i tid? så stannade faktiskt kvar i 1 och en halv timma för att plugga, (+ poäng till mig!) och för att jag inte orkade ta bussen när de va mörkt så väntade på pappa hah.. aja har precis käkat, å nu ska jag hem till pojkvännen och faktiskt plugga! vi har ju en hemkunskapsuppgift att göra imorgon eftermiddiag när vi är lediga, vi ska ju till gymnasiemässan på förmiddagen och sen blire hem och plugga, vilket behövs har så sjukt mycket tills på fredag!
slänger in takidas nyaste låt, "you learn". tycker att den är sjukt bra, det här är det som just nu spelas i mina lurar i alla fall! vad tycker ni, bra/dålig? (:



svar på kommentar


svar: nej, det var inte äckligt men originalet är så himmla mycket godare! jag tycker att polkagrisar är en sak försig - hårda karameller, och juleskumm är en annan sak, originalet! -man ska enligt mig inte blanda dem!
DISSAR alltså polkaskummet!
 Om NI har provat polkaskummet; -vad tyckte ni?


like a shadow flows in the rain

valde näst sist på ridningen, fick Pinnen. gick vell sådär.. annica va borta idag så vi hade birgitta, kul att rida för någon annan! pysslade sedan med conman, åkte hem och då va brorsan här med barnen, sen kom älsklingen, mys!

skämms lite för att ladda upp den här bilden, men aja de är jag och pinnen för nästan 3 år sedan!


jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

har inte uppdaterat sen i lördags då jag helt enkelt inte har haft tid.
söndag: sov hos robin, vi åkte sedan till stallet fixade med alla tre och gick en promenad med conman. gick sedan ner till stora för att hjälpa camilla att välja häst till km i samma veva åkte robin för att spela match. kollade en stund på km då jag typ blev funkis där imellan och försökte hålla koll på allt tillsammans med anna för de va värsta kaoset? aja när jag väl hade kommit upp till conman för att borsta osv så passade jag på att ringa till robin för att kolla hur matchen gått, hör att de är massa som skriker på robin och folk frågar vad han ska ha av sig och med sig? fattade ingeet tills han sa att han skulle in till akuten för att han brytit nyckelbenet. lindade benen och borstade av conman fort, åkte hem duschade (efter som att robin är allergisk), mötte hans pappa occh hämtade kläder till robin istället för hockeyutrustningen som han hade på sig, och sedan till akuten vilket bara tog 20 minuter, snacka stressigt! stannade där tills vi åkte hem, han fick som en åtta som håller tillbaka axlarna så att benet kan läka ihop bra och citodon som smärtstillande. vi åkte sedan till hans farmor där han duschade (lite jobbigt i ett badkar som han har hemma?) sen åkte vi hem till honom, han käkade lite och sen åkte jag hem.
 var inte riktigt en sånhär han fick, men liknande och de är samma princip. ("8an" jag pratade om tidigare i inlägget)
Måndag: va i skolan på fm, åkte sedan med robin och hans mamma för att köpa nya kläder till robin, tjocktröjjor med dragkedja så att han får på sig dem nu när nyckelbenet är brutet och mjukisbyxor som är lätta att få på sig. sen åkte vi hem till honom en stund och sedan till ishallen så att de fick se att han levde. träffade även kusinen, hans barn och fru som man inte träffat sen jag gick i 5an ungefär? kul! sen åkte jag hem och tog de lungt.
Idag (tisdag): idag var jag i skolan en timma på förmiddagen och sedan vid 10 -tiden åkte jag till karolinska, pratade med mia och sen åkte jag tillbaka till skolan en stund och nu sitter jag här hemma och tar det lite lungt innan ridningen, ska alldeles strax åka.


Hiss eller Diss?

Hissar såklart de nya kingsland tröjorna! Vad tycker ni, hiss eller diss? :)


we'll fly until there's no end

glömde visa förrut armbandet jag gjorde som tog flera timmar att göra (iväntan på att bilderna skulle torka) så slänger in en bild nu! vad tycker ni? fint/fult? (:


livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man mins

heldag i stallet idag! åkte dit så att jag var där innan 11, gjorde allt pyssel och skrittade sedan ut tillsammans med camilla och aktai i mörkret. åkte sen hem, käka å duscha å nu sitter jag hemma hos älsklingen, kollar på film tillsammans med honom och nathalie!
 conman idag efter skrittrundan.

Hiss eller Diss?

självklart hissar jag det här whitaker schabraket till hoppning! Tycker att det är ovanligt och väldigt snyggt.
vad tycker ni, hiss eller diss? (:


it's the most beautiful time of the year, light fill the streets spreading so mutch cheer

de är inte så långt till första advent nu, och där med inte så långt till jul? har faktiskt varit duktig och redan börjat köpa julklappar, får min lön nästa fredag så då ska jag iväg till stan och köpa resten så att pengarna inte tar slut på annat?. i övrigt är julen mysig men.. vad brukar man äta? pepparkakor, lussebullar och dricka glögg? de är inte min grejj, knappt så att julmust är de heller. håller mig till juleskum och min cola, precis som nu med andra ord!


Tidningsnaglar

Hade tråkigt, så testade att göra naglar med tidningstexter på medans jag väntar på älsklingen.
För att göra "tidningsnaglar" behöver du: Nagellacksborttagning+bomullspaddar (om du har gammalt lack på naglarna, gör fel eller målar utanför), sax, en skål, pincet, ett färgat lack och ett överlack, handsprit eller något annat med hög alkoholhalt och självklart en tidning.

Gör såhär:
1.
ta bort gammalt nagellack.

2. Stryck på nagellack, jag tog vit då texten syns bätte på ljusare lack. hah notera att jag ALLTID lyckas måla med nagellacket utanför...

3. Klipp sedan ut tidningstexter som du vill använda.

4. Doppa sedan texten i alkoholen (alt. handsprit), jag tog hjälp av en pincet för att inte få alkoholen på resten av naglarna.

5. Efter att du doppat texten så lägger du på den på nageln, var noga med: att nagellacket verkligen har torkat annars smetas det ut eller blir fula märken i lacket (och texten). handsprit som jag använde torkar väldigt fort, ta bort pappersbiten innan den har torkat för då får du en mörkare och tydligare text, men ta inte bort den för tidigt för då hinner inte texten fastna helt! tryck lätt på texten när den ligger på nageln. när du väl har lagt på texten på nageln så kan du inte lyfta upp den och flytta runt den för då blir det bara massa kladd med texten, har du väl lagt ner texten så har den redan gjort avtryck på nageln.

6. Avsluta sedan med ett topplack och ta bort det som kommit utanför, om du får märken av tidningstexten på själva fingret så går även det bort med vanlig nagellacksborttagning. observera att jag inte har tagit bort det runt om ännu när jag tog bilderna med det färdiga resultatet här nedanför.

what can you do when your good isn't good enoug?

idag har jag bara varit i skolan, har inte gjort något annat speciellt. hade full späckat schema idag i skolan, direkt på morgonen no fl, direkt efter de so seminarium, efter det lunch, sen hann jag läsa igenom mina texter precis till no seminariumet. tror att det här är den enda dagen på hela terminen som verkligen gått bra. nu sitter jag och kollar på tv och väntar på älskling.
vad har ni gjort idag?

I'm the one that lost the view

känner mig duktig som har suttit och pluggat i 4 timmar nu, har bla gjort tidslinjen som är till so seminariumet imorgon (Y). så nu ska jag ha en dejt med kudden! godnatt :)


you are my cinema

var i skolan idag, som vanlig halv 9 - 14.30 då jag kolla på en so film som jag ine han se igår. åkte sedan hem för att hämta exra hjälmen, och de nya borstarna vände sedan i ddörren och satte mig på den kalla moppen  och åkte till stallet. borstade på både conman och riella, fyllde påsar, gav maten. när jag borsta på riella så började jag och riella undra vad det var när de helt plöttsligt började pipa jätte mycket? det visade sig att några hade bränt nudlar i micron (i smedjan) och sedan slängt dem i papperskorgen så det hade börjat brinna, lyckat!
borstarna (magic brush) var sådär.. de funkade bättre på riella som är klippt en på conman som är ganska långhårig nu. de fick upp mycket smutts men de tog inte bort de så man var tvungen att borsta med en vanlig borste efter och då kännes det bara som att man drog runt smuttsen? imorgon blir det inget stall för min del, berit tyckte att jag skulle vara hemma och plugga hah.. men det behövs verkligen!
åkte hem strax efter 6 med pau, och det hade redan blivit FROST över hela sätet på moppen, och klockan var bara 6?! åkte iaf och tankade, kan ju säga att man inte var torr på rumpan när man ställde sig upp då? de börjar bli riktigt kallt och halt nu, kanske är dags att ställa in den snart? köpte ju trotts allt busskort igår.. men usch då måste man passa tiden när bussen kommer, de är otroligt kalla och oftast väldigt ofräscha, kommer ofta sent, osv osv.. så vill hellst vänta så länge som möjligt hah..
vad har ni gjort idag? :)


horseshow biljetterna bokade

nu har paulina bokat biljetterna till kuren och till showen, skönt och kul! Så küren blir tillsammans med pau och hennes mamma, och showen med victor, pau och robin! :) har även sån tur att jag får min lön den 25 också, fredagen innan så har pengar att shoppa för!


ny header

Nu är den nya headern inne, blev nöjd. ville ha något enklare den här gången. vad tycker ni?
 (klicka på bilden för att göra den större)

you shoot me down but i get up

idag har jag varit i skolan till kl 12, åkte då till karolinska och pratade med mia. sen åkte jag till kungenskurva med mamma, köpte bla "magic brush" som jag tänkte testa på conman, han är så himmla smuttsig och efter som att han bara skrittas så har vi inte klippt honom ännu, så de känns inte som att ryktborsten tar något efter som att han har så tjock päls nu. skriver imorgon om de funkade! Åkte sedan hem, käkade och deckade en stund framför tvn.. sjukt trött! städade buren nyss och har fixat med den nya headern. (y)


ny header på g

inviger den nya kategorin "designer" (orkade inte leta efter alla inlägg där de stått om olika designer/header's jag gjort så de här får bli den fösta), håller nämnligen på med en ny header, är så gott som klar men måste in i min andra data och sätta på texten för av någon anledning kan jag inte ladda ner fonter/penslar till den här datan(?). Så fixar det imorgon efter att jag varit i skolan och på karolinska, laddar såklart in den direkt!
Nu ska jag stänga ner datan och ha en dejt med min kudde, godnatt :) 

now's the time to look ahead

den här dagen har verkligen gått fort, för fort! var i skolan till kl 2, skjutsade hem linda, åkte och hämta pau, åkte å käka med henne och sen vidare till stallet för dressyr lekition, valde sist.. men fick queen, hellre henne en nick? men hon var oerhört stel i höger sidan, kände att jag hade behövt gör mycket tempoväxlingar, öppna, sidvärdsrörelser osv för att lossa hennes högersida. men man kan ju inte göra helt som man vill på lekitionerna tyvärr. pysslade även med fina conman innan ridningen, ska ha hand om honom i helgen då inger och berit är borta så får se hur jag pusslar ihop allt! som tur var så har jag världens bästa kille som kan gå ut å gå med mig å conman i skogen på söndag så att jag har sällskap. (y)
å föresten, seminariumet igår gick åt helvette, mer tänker jag inte tillägga..
 jag och conman för 2 år sen (:

do it all again

sitter just nu i skolan, med magda, jojjo, hanna och robin. Linda sprang även förbi här och tog lite bilder med webcamen så slänger in en jätte vacker bild på henne! idrotten blev inställd, och matte kpt för min del så har haft hela fm att plugga no. har hittills repiterat det mesta och ska nu med magdas hjälp börja skriva om jonbindningar för att bli klar... *suck* längtar hem till tvn, sätta sig i fotöljen och käka ben & jerrys!


walking the streets with you and your worn-out jeans

äntligen ska jag gå och lägga mig, klockan är alldeles strax 2. fick klart 3 delar av 4. på den sista var det inte så mycket att skriva så det fixar jag imorgon innan seminariumet, så att jag kan få sova lite inatt i alla fall.. ska upp om mindre en 4 timmar så behöver verkligen stänga av datan nu och gå och lägga mig. så godnatt! slänger in något inlägg imorgon i skolan!
godnatt!


Reach the city steps tonight

sitter fortfarande med min no.. har gjort 2 av fyra delar, alltså halv vägs! blev lite glad när jag insåg att jag kan ju faktiskt plugga imorgon i skolan efter som att jag har seminariumet på em men insåg sen att jag har ma kp och idrott på fm? så nu blire typ att vara vaken hela natten för att bli klar.. så sitter nu å pluggar om det periodiska systemet och lyssnar på one direction (y) lite + till mig för att jag endå gör det här trots att klockan är mycket, hade ju trotts allt kunnat skita helt i de!


baby you light up my world like nobody else




fml

Blev glad en stund när jag kom på att mamma hade köpt Ben & Jerrys till mig, mumma! men när jag började prata med robin kom jag på att min no skulle vara klar imorgon.. så nu blire att plugga ärslet av sig.. att man alltid kommer på sånt i sista sekund så sjukt roliga saker också, elementarpartiklar (benämning&egenskaper), atommodellernas historia, periodiska systemet (grupper och perioder), gruppers egenskaper, jonbindning. fml..


heaven can wait we're only watching the skies

så.. har inte orkat blogga på lääänge så nu tänkte jag göra ännu ett till super långt inlägg om den här veckan när jag inte bloggat...
Måndag: Skolan på fm, åkte sedan hem en stund och sen hämtade jag linda, skjutsade henne till sin sång han även kolla på den. hon är så himmla duktig! sen åkte vi hem till mig, och sen åkte vi å handlade "måndags-mys" för vissa är chips, godis, glass, tresor, choklad youghurt och läsk helg men för andra äre standard... och hann även att tanka, sen vidare hem för att käka. hade en rolig tjej kväll och kollade på 2 filmer. sen sov linda här.
linda!<3
Tisdag: upp tidigt, fixa sig snabbt,  skjutsa hem linda, åka till karolinska i köerna för dubbelbessök på karolinska institutet i solna! först hos linda, sjukgymnasten och sen hos psykologen mia. båda bessöken gick bra, mitt och lindas höll bara på i 10 min och hon kom fram till att jag inte behöver träffa henne något mer, skönt. gick sedan vidare in till mia å gud även fast hon är en psykolog så har vi så sjuukt kul! gillar verkligen henne! åkte sedan till skolan en stund, va med robin tills jag skulle till stallet för att rida hopplekition och han till ishallen för träning. fick Algebra på lekitionen, vilket gick sså sjukt dåligt.. hon är ganska orutinerad i hoppningen så hade vi studs och en kombination och hon viste inte riktigt vart hon skulle ta vägen, men vad ska jag göra mitt i en studs serie? aja va bara att lätta på tyglarna och hänga med trotts att vi hoppade igenom hindrena! åkte sen hem, duscha och gick sen å la mig.
Onsdag: Skolan på fm + ph. skjutsade hem hanna sen åkte jag hem och tog de lungt!
Torsdag: Skolan på fm, åkte sen direkt till umo och sen hem.
Fredag: skolan på fm, åkte sen hem med robin, packade osv sen åkte vi hem till honom, sov där till lördag.

Lördag: Sov hos robin, gick upp halv 2 skönt med sovmorgon men vi blev lite stressade, vi skulle nämnligen bli hämtade kvart över 2, å robin skulle hinna käka osv, han skulle till ishallen som vanligt och jag till stallet. va i stallet i ca 3 timmar, kollade när en ponny red lekition, pysslade med A, R & C. hann borsta ganska länge på alla tre, fylla höpåsarna, byta vatten å lite annat. åkte sedan hem, duschade, käkade och sen vidare till robin.
 fina conman!
Söndag: Upp vid 10, planen var att jag skulle t stallet, ta in alla tre, för att sedan kl 12 kolla på nathalies balettuppvisning och sedan tillbaka för att pyssla med alla tre och hjälpa paulina inför stockholmscupen. men inger messade i morse, de hade blivit strömavbrott i stallet imorse så hon hade inte hunnit fixa allt då de fortfarande va mörkt när hon kom tillbaka från skrittrundan på conman så då fick jag åka upp tidigare för att fixa det som var kvar. stressade till uppvisningen, och han med 7 minuters marginal! nathalie var ialla fall jätte duktig, åkte sedan till stallet, kollade på stockholmscupen och brs vann! fixade såklart till c, r och a också innan jag åkte hem. handlade lite på vägen hem.
Vad har ni gjort i veckan..?

höstlovet

har inte uppdaterat under lovet då jag verken haft tid, ork eller lust. så tänkte skriva nu dag för dag..
Måndag: vaknade i stallet, drog där ifrån vid 10 tiden, åkte hem käkade frukost tillsammans med linda innan vi åkte ut till hennes hästar. va senare på läkarbessök på karolinska, träffade Gunnar och han pratade om möjliga symtom jag kan ha, varför de uppkommit osv och sen om vad resten av behandligen ska handla om. Åkte sedan och käka med mamma och pappa, shoppade med mamma i skhlm.
Tisdag: Jobbade hela förmiddagen för att bli klar med allt. Åkte sedan till stallet och red en markarbets lekition på Algebra, de gick helt okej. men tyckte att hon var seg och hittade inte några direkta knappar på henne, får se om jag kanske kan få ett dressyrpass på henne och försöka hitta lite knappar på henne då. åkte sedan hem och packade inför tävlingen.
 slänger in en bild på algebra och Paulina!
Onsdag: Tävlingsdags! tävlade jumjum, hans och min sista tävling i dressyren ialla fall. han va faktiskt riktigt fin på utevolten, de va bara vänster varv framförallt i galoppen som krånglade. men när jag kom in på banan så va han fortfarande jätte fin, men när vi fick startsignalen så var det precis som att gå in i en vägg, all power i traven försvann helt och hållet, han fick sina små pinn ben och han låste sig totalt... då blev det extra svårt att få med sig honom i svängarna, volterna och att få bra fattningar och ett bra tempo farmför allt efter som att det är extra tungt underlag inne i lilla ridhuset.. men gick ialla fall ut och reed programmet på utevolten efter och då va han jätte fin, så jag är endå nöjd om man tänker på hur det gick förrförra tisdagen. åkte sedan hem och jobbade lite.
 har ingen bra bild på jumjum i den här datan, men i alla fall den här :)
Torsdag: Träffade fanny runt ett tiden, färgade hennes hår, de blev blont med svart underhår, båda var nöjda med resultatet som tur var! Jobbade sedan på kvällen.
 fanny på bilden!
Fredag: Åkte till Nacka forum på förmiddagen med mamma, fick med mig en tjocktröjja, skydds spray, en ny kajal, ett fotoalbum med pappers sidor äntligen, har verkligen letat länge efter ett sånt! och lite andra små saker. men bäst av allt, jag fick en ny telefon! - Sony ericsson xperia arc s. behövdes verkligen! åkte sedan med linda till stallet vid halv 9, pysslade lite med frenja å gyrdir innan vi åkte hem och sedan åkte jag direkt till älsklingen som  jobbat hela veckan, och haft träningar/matcher så har inte hunnit träffa honom, kul!

Lördag: Sov hos älsklingen, men gick upp vid 10 då han skulle vara i ishallen vid halv 12 för träning. så åkte hem strax efter 11 och lämnade av honom där. men precis när jag kommer hem och har börjat städa så ringer han och säger att de blivit dubbelbokat.... så de va ingen träning, alltså hade jag kunnat få min efterlängtade sovmorgon men nej.... åkte ner till brorsan en stund och sedan kom robin till mig igen på kvällen.
Söndag: gick upp vid halv 2, robin skulle vara i ishallen vid halv 3 för match. åkte sedan till stallet och pysslade med conman, har verkligen saknat honom, länge sen sist! Åkte sedan hem, käka, pluggade lite, kollade på tv.

Så det var mitt lov, guldstjärna till de som orkade läsa de här låånga inläget..! vad har ni gjort på lovet?